Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Η Ευγενία Μανωλίδου στο 10 με 1 μαζί καθημερινά ως DWTS-Specialist

Ο κύβος ερρίφθη για το Dancing with the Stars Daily που παρά τις φιλότιμες προσπάθειες  δεν θα προβάλλεται πια από την Τρίτη του Πάσχα . O Γιάννης Λάτσιος έριξε μια ιδέα που αμέσως «αγαπήθηκε» από όλους τους εμπλεκόμενους. Η Ευγενία Μανωλίδου πρόσωπο που στηρίζει ο ΑΝΤ1  θα εξακολουθήσει να μεταφέρει αποκλειστικότητες και παρασκήνια από το σόου, καθημερινά μέσα από την παρέα του 10 με 1 μαζί.
Η σχέση του Σπύρου Χαριτάτου και του Γιωργου Καραμέρου ήταν πάντα πολύ καλή με την παρουσιάστρια και από όλες τις πλευρές η συνεργασία αυτή θεωρέιται ιδανική σε μία τόσο ρευστή τηλεοπτικά περίοδο. Η θεματολογία και το ύφος της εκπομπής που εμπεριέχει ενημέρωση δεν αλλάζει, αλλά προστίθεται ως ενοτητα το υλικό του Dancing και η λαμπερή παρουσία της Ευγενίας.Η χημεία της συνεργασίας αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον στον αέρα από την Τρίτη του Πάσχα  και στις πρώτες συναντήσεις ο Σπύρος ο Γιώργος και η Ευγενία δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για αυτή την προοπτική συνεργασίας.
Nα σημειώσουμε πως την θέση του Dancing with the Stars Daily θα πάρει η σειρά Εκείνες και εγώ  σύμφωνα με τον προγραμματισμο του καναλίου.

Πηγή: TvNea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου