Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Τα παραλειπόμενα και η δεξίωση του πριγκιπικού γάμου

 Μπορεί όλα να κύλησαν ομαλά στη διάρκεια της τελετής, όμως υπήρχαν και κάποια περιστατικά που ξεχώρισαν από τον πριγκιπικό γάμο και τα περισσότερα δεν έδειξαν οι κάμερες, τουλάχιστον εκείνη την ώρα. Από τον νεωκόρο ο οποίος από τη χαρά του έκανε ρόδα στο Αβαείο, αφότου έφυγαν οι επίσημοι, μέχρι και τη μικρότερη παράνυφο της παρέας και τις γκριμάτσες της. Η Δούκισσα του Cambridge....
, όπως είναι πια ο τίτλος της Catherine Middleton, χαρακτήρισε «εξαιρετική» τη μέρα του γάμου της. «Χαίρομαι τόσο πολύ που δεν είχαμε βροχή, ήταν μία εξαιρετική μέρα», είπε η νύφη, ντυμένη πια με ένα στράπλες λευκό φόρεμα για το βραδινό πάρτι του πρίγκιπα Καρόλου. Από πάνω κατά την αναχώρησή της από το Clarence House με τον William, την Camilla και τον Κάρολο, φορούσε ένα κοντό ζακετάκι. Νωρίτερα στην άλλη πιο επίσημη γιορτή που έκανε η Βασίλισσα Ελισάβετ, ο William και η Catherine χαιρέτισαν τους επίσημους καλεσμένους κυρίως πολιτικούς και διπλωμάτες. Εκεί πόζαραν για τις επίσημες φωτογραφίες τους, αλλά έκοψαν και τις δύο τούρτες. Ο πρίγκιπας Κάρολος και ο πρίγκιπας William έβγαλαν και λόγο κάνοντας πρόποση.
Την ώρα που οι νεόνυμφοι και οι καλεσμένοι τους βρίσκονταν στο Μπάκιγχαμ ένας νεωκόρος ενθουσιασμένος που όλα πήγαν καλά στο Αβαείο και χωρίς κανένα πρόβλημα έκανε ακροβατικά στην είσοδο του ναού. Πάντως σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν επίσημες πηγές δεν πρόκειται να τιμωρηθεί ακόμη και αν η πράξη του απαθανατίστηκε από το φακό.
Εξαιρετική και η στιγμή που ο David Beckham αποφάσισε να χαλαρώσει λίγο και να πιάσει με τρυφερότητα την φουσκωμένη κοιλιά της συζύγου του Victoria.
Η λιλιπούτεια παράνυφος και βαφτιστήρι του William, η 3χρονη Grace Van Cutsem έκλεψε πάντως την παράσταση με τις διάφορες γκριμάτσες της. Μόλις που έφτανε στο μπαλκόνι για να δει τον κόσμο, την ώρα που το ζευγάρι βγήκε για το απαραίτητο φιλί. Τη στιγμή εκείνη έκλεισε όμως τα αφτιά της καθώς δεν άντεξε το θόρυβο που έκανε ο κόσμος.
Όσο για την έξοδο του William με την Catherine με την Ashton Martin, αν και εκτός προγράμματος τους ενθουσίασε όλους. Τα μπαλόνια και το Just Wed τα οποία στόλιζαν το αυτοκίνητο ήταν δουλειά του πρίγκιπα Harry. Ο William ήταν αυτός που επέμενε η αναχώρησή τους να γίνει με αυτό τον τρόπο.
Ένα εκατομμύριο άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους του Λονδίνου, ενώ λέγεται πως η τηλεθέαση παγκοσμίως ξεπέρασε τα 2 δισεκατομμύρια. Η τελετή αναφέρθηκε 268.777 φορές στο facebook σε όλη της τη διάρκεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου