Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Πως σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου το ντίσιμο της Ευγενίας Μανωλίδου



Η  Κατερίνα Καινούργιου ήταν  καλεσμένη το πρωί της Κυριακής στην εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά» και έκανε τα σχόλιά της για τις ενδυματολογικές προτιμήσεις διάφορων παρουσιαστριών της ελληνικής τηλεόρασης.....


Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Δέστε τους», μεταξύ άλλων, εξέφρασε τη γνώμη της για το ντύσιμο της παρουσιάστριας του “Dancing with the Stars Daily”: «Η Ευγενία Μανωλίδου δεν μου αρέσει στο απογευματινό που την ντύνουν too much και δεν είναι ωραίο, ενώ έχει πολύ ωραίο σώμα!». Στο σημείο αυτό, η Σίσσυ Χρηστίδου πρόσθεσε: «Η Ευγενία έχει αναλάβει μία καμπάνια με ρούχα και βάζει αυτά τα ρούχα τώρα».

Όσον αφορά τα καυστικά σχόλια και την αυστηρή πολλές φορές κριτική που ασκούν στις στιλιστικές επιλογές των τηλεοπτικών προσώπων στην εκπομπή «Δέστε τους», η Κατερίνα δήλωσε: «Έχουμε ακούσει κατά καιρούς διάφορα, αλλά κι εμείς οι τέσσερις πολλές φορές διαφωνούμε μεταξύ μας. Ο καθένας έχει την άποψή του. Κι εγώ μπορεί να πω για μία ότι είναι κακοντυμένη και να είναι μόνο η άποψή μου».

Στη συζήτηση αναφέρθηκαν και άλλες κυρίες της τηλεόρασης, όπως η Έλλη Στάη και η Πόπη Τσαπανίδου. Τότε η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε: «Τώρα τελευταία μας το έχει χαλάσει η κυρία Τσαπανίδου. Τη θέλουμε με πιο στενά και εφαρμοστά ρούχα για να φαίνεται η κορμάρα της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου