Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

"Eurovision news" στις 22.00


14 ημέρες μέχρι τον τελικό
14.05.2011 21:00

Φιλανδία,Γεωργία και Ελβετία θα γνωρίσουμε απόψε στο "Eurovision news" ...



Διαγωνίζεται : 1ος ημιτελικός 
Σειρά εμφάνισης: 10
Φινλανδική υποψηφιότητα για διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2011 είναι o Paradise Oskar με το τραγούδι Da Da Dam. Η Φινλανδία αποφάσισε να πάει στη Γερμανία τον Μάιο με τον Paradise Oskar (πραγματικό του όνομα Axel Ehnström) - ένα φινλανδός τραγουδιστής-τραγουδοποιός. Το όνομα Paradise Oskar προέρχεται από Rasmus βιβλίο του παιδικού συγγραφέα Astrid Lindgren , όπου ο Paradise Oskar είναι ένας αλήτης που παίζει ακορντεόν. Ο Oskar συμμετείχε στη φινλανδικό τελικό Euroviisut 2011 με το τραγούδι Da Da Dam και το κοινό αποφάσισε να εκπροσωπήσει τη Φινλανδία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2011 που θα διεξαχθεί στο Ντίσελντορφ Μάιο του 2011.

Video clip :



Το τραγούδι βρίσκεται στην 17η θέση των στοιχημάτων


Επόμενη συμμετοχή η..Γεωργία


Διαγωνίζεται : 1ος ημιτελικός 
Σειρά εμφάνισης: 09

H Γεωργία πάει στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2011 με ένα ροκ συγκρότημα τους Eldrine με το τραγούδι "μία ακόμη ημέρα".

Video clip:



To τραγούδι βρίσκεται στην 20η θέση των στοιχημάτων


Τελευταία συμμετοχή για απόψε αυτή της Ελβετίας..



Διαγωνίζεται : 1ος ημιτελικός 
Σειρά εμφάνισης: 08
Ελβετική είσοδο στο διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision το 2011 είναι η Άννα Rossinelli με το τραγούδι In Love for a while. Η Άννα Rossinelli γεννήθηκε 20 Απριλίου, 1987 στη Βασιλεία και είναι μια ελβετική-πολωνική τραγουδοποιός. Η Rossinelli είναι σήμερα η τραγουδίστρια του τρίο pop-soul μπάντα Anne Claire. Στις 11 Δεκεμβρίου 2010, η Rossinelli κέρδισε τον ελβετικό εθνικό τελικό (Die grosse Entscheidungs ​​χάρτη), με το τραγούδι In Love for a while και θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2011 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. H Ελβετία επέλεξε μια τηλεοπτική εθνική επιλογή αυτή τη φορά, αντί των εσωτερικών επιλογών που έχουν γίνει τις τελευταίες έξι σεζόν της αγαπημένης TV-show της Ευρώπης.

Video clip:


Το τραγούδι βρίσκεται στην 18η θέση των στοιχημάτων..






Eurovision news

Συνεχιζονται οι προβες του «Watch My Dance» 

Ο Λούκας Γιώρκας και ο Stereo Mike συνεχίζουν τις πρόβες του τραγουδιού «Watch My Dance» ενώ κοιτούν τις τελευταίες λεπτομέρειες της χορογραφίας και της σκηνικής παρουσίασης.
Λίγο πριν την αναχώρησή τους για τον 56ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Ντίσελντόρφ στις 30 Απριλίου, χθές το βράδυ, παρεβρέθηκαν στο πάρτι για τα 10 χρόνια του www.oikotimes.com στο «Alas», Κεραμεικού 110, όπου μεταξύ άλλων καλλιτεχνών συναντήθηκαν με τους φετινούς εκπρόσωπους της Ρωσίας, Alex Sparrow και της Σλοβενίας, Maja Keuc.
Απόψε στις 22:15 οι Λούκας Γιώρκας και Stereo Mike θα είναι καλεσμένοι στην ενημερωτική εκπομπή «Οδύσσεια» της ERT world, την οποία παρουσιάζουν η Αφέντρα Βαρσαμακίδου και ο Αντώνης Αλαφογιώργος. Επίσης, απόψε θα παραβρεθούν στο αποχαιρετιστήριο πάρτι του OgaeGreece στο «Sisha Club», Ακτή Κονδύλη 40.

 

 Επομενο Eurovision news αυριο στις 22.00

Καληνυχτα Σας !






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου