Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

O άτυχος πατέρας της Στέλλας Ακουμιανάκη καταγγέλλει ότι η κόρη του.. πέθανε αβοήθητη...

  Το κορίτσι μου μπήκε όρθια στο Νοσοκομείο και μάλιστα ήταν σε θέση να δώσει και τα στοιχεία της ταυτότητάς της...

αλλά κατέληξε λίγο πριν τις 9 το πρωί οπότε και ενημερωθήκαμε τονίζει ο πατέρας της 16χρονης μαθήτριας Στέλας Ακουμιανάκη που όπως είναι γνωστό ξεψύχησε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου, όπου είχε μεταφερθεί σε κατάσταση μέθης.
Ο άτυχος πατέρας ο οποίος είναι αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, καταγγέλλει ότι ουσιαστικά η κόρη του πέθανε αβοήθητη, αφού δεν της έγινε ούτε καν πλύση στομάχου που είναι η στοιχειώδης διαδικασία σε περιπτώσεις μέθης, ενώ επισημαίνει ότι «από την πρώτη στιγμή γνώριζαν τα στοιχεία της οικογένειας του ανήλικου παιδιού αλλά κανείς δεν ενημέρωσε την οικογένεια. Αν γνωρίζαμε την κατάσταση εγκαίρως, θα είχαμε τρέξει κοντά της να τη βοηθήσουμε.
Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η έρευνα και να δούμε τι ακριβώς συνέβη. Δυστυχώς το παιδί μου δε γυρίζει πίσω. Τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας λένε ότι δεν της έγινε πλύση στομάχου, ούτε μετρήθηκε το οξυγόνο στο αίμα της. Την άφησαν για περίπου πέντε ώρες με έναν ορό σε ένα ράντζο», ανέφερε συντετριμμένος.
Οπως είπε, η 16χρονη ήταν άριστη μαθήτρια και μιλούσε απταίστως τρεις ξένες γλώσσες. Τη μοιραία νύχτα βγήκε για διασκέδαση μαζί με φίλους της που ήταν γνωστοί στην οικογένειά της. «Δεν αμφισβητεί κανείς ότι υπήρχε αλκοόλ στο αίμα της. Ποιος όμως πεθαίνει σήμερα από αλκοόλ»; Από την πλευρά της Αστυνομίας έχουν ληφθεί καταθέσεις, ενώ έχουν διενεργηθεί δειγματοληπτικοί έλεγχοι στα αλκοολούχα ποτά που σέρβιρε το μπαρ όπου διασκέδαζε η 16χρονη.
Οι δύο φίλοι της φέρονται να κατέθεσαν στην Αστυνομία ότι δεν είχε πιει τόσο πολύ που να δικαιολογείται η τραγική κατάληξη. Σύμφωνα με την Αστυνομία υποστήριξαν ότι ήταν συνεχώς μαζί πλην ενός τετάρτου.
Την εντόπισαν έξω από το μπαρ να είναι σε κακή κατάσταση. Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα η ανήλικη κατέληξε όταν το αίμα της δηλητηριάστηκε από το αλκοόλ. Στην ατυχία της ανήλικης συνέβαλαν το μικρό δέμας της (μόλις) 45 κιλά, αλλά και η νηστεία που ακολουθούσε τη Μεγάλη Εβδομάδα, που έκαναν τον οργανισμό της ακόμα πιο ευάλωτο στο ποτό.




Καλό Σου Ταξίδι Αστέρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου