Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

"Εurovision news" στις 22.00

15 ημέρες μέχρι τον τελικό
14.05.2011 21:00
 
 
Απόψε θα σας παρουσιάσουμε 3 ακόμη συμμετοχές πριν τον 1ο ημιτελικό της Eurovision 2011

Αρχίζουμε λοιπόν με την συμμετοχή της Κροατίας...









 
                                                  
 
Διαγωνίζεται : 1ος ημιτελικός 
Σειρά εμφάνισης: 13

Κροατική είσοδο στο διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision 2011 είναι Daria Kinzer με το τραγούδι "Καλή επιτυχία." 

Video Clip:


 Oύτε η Κροατία θεωρείται φαβορί αφού βρίσκεται στην 34η θέση των στοιχημάτων




Περνάμε στη συμμετοχή του Σαν Μαρίνο...


Διαγωνίζεται : 1ος ημιτελικός 
Σειρά εμφάνισης: 12
 
H είσοδος του Σαν Μαρίνο στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2011 είναι η Senhit Zadik Zadik γνωστή ως Senit γεννήθηκε 1 Οκτωβρίου, 1979 στη Μπολόνια είναι Ιταλή τραγουδίστρια.. Ξεκίνησε την καριέρα της στο εξωτερικό. Απέδωσε σε μιούζικαλ όπως το Fame, The Lion King. Το 2002 επέστρεψε στην Ιταλία και έκανε το ντεμπούτο της το 2006 με το πρώτο της album και το δεύτερο της "Un Tesoro é necessariamente nascosto" το 2007 με αυτά τα singles: La mia città cambiata é, La Giusta Cosa, Λα che faccia ho . Το 2009 κυκλοφόρησε το τρίτο της άλμπουμ.

Video clip:

To τραγούδι δεν θεωρείται φαβορί αφού βρίσκεται στην 36η θέση των στοιχημάτων..


Tελευταία συμμετοχή για απόψε αυτή της Μάλτας..

 
Διαγωνίζεται : 1ος ημιτελικός 
Σειρά εμφάνισης: 11
 
Μαλτέζικη είσοδο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2011 είναι αυτή του Glen Vella με το τραγούδι Μια ζωή. Αυτός έκανε το ντεμπούτο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2005 με το τραγούδι "εκτιμώ". Προσπάθησε να κερδίσει το διαγωνισμό 3 φορές αλλά δεν τα κατάφερε.. Ένας από αυτούς τους χρόνους αποτελούσε μέρος του συγκροτήματος Q το 2009, όταν ήρθαν στην 3η θέση. Ο Glen ήρθε πιο κοντά στη νίκη, το 2010 όταν ήρθε στη δεύτερη θέση με την είσοδό του στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Αλλά αυτή τη χρονιά ήταν πραγματικά τυχερός! Ο Glen συμμετείχε στη μαλτέζικη εθνική επιλογή της Μάλτα για το διαγωνισμό Eurosong 2011 για να εκπροσωπήσει τη Μάλτα στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας τον Μάιο του 2011.



Video clip:

To τραγούδι δεν θεωρείται φαβορί αφού βρίσκεται στην 43η θέση των στοιχημάτων..




Eurovision news


Greek Eurovision news: 
 Aναχωρεί η ελληνική απόστολη για την Γερμανία
 Το Σάββατο αναχωρεί η Ελληνική αποστολή της Eurovision. Τιμής ένεκεν θα γίνει αποχαιρετιστήριο πάρτι.. Γιατί ο Λούκας Γιώρκας και ο Stereo Mike έχουν πολλά παράπονα. Ναι μεν ήταν γνωστό από την αρχή ότι λόγω οικονομικής στενότητας θα περιόριζαν το promo. Όμως δεν το φανταζόταν έτσι. Οι λιγοστές εμφανίσεις τους εκτός Ελλάδας κρίθηκαν ικανοποιητικές, όμως το τραγούδι στα ελληνικά ραδιόφωνα ήταν σχεδόν άφαντο.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου