Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Σταμάτης Μαλέλης «Λάθος του Alpha να ανανεώσει το συμβόλαιο της Μενεγάκη»


 Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε το μεσημέρι ο Σταμάτης Μαλέλης στη Χριστίνα Λαμπίρη και στην εκπομπή της «Super Star».

 Ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Star δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι είναι προγραμματισμένη μια συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα με τον γενικό διευθυντή του καναλιού Κάρολο Αλκαλάι για να συζητήσουν  τα θέματα της επόμενης χρονιάς αναφέροντας ότι «όλα είναι ανοιχτά» και ότι «όλοι οι καλοί συνεργάτες μας θα είναι δίπλα μας»....


Επιπλέον απάντησε σε ερωτήσεις τηλεθεατών και χαρακτήρισε λάθος το deal των Γερμανών του Alpha να ανανεώσουν από πριν το χρυσό συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη, με τα χαμηλά της νούμερα. Επίσης τόνισε ότι «όλες οι πρωινές εκπομπές μπαίνουν μέσα, αυτές που τα φέρνουν είναι τα μεσημεριανά». Σε άλλον τηλεθεατή ξεκαθάρισε ότι «δεν χρειάζεται το Star πρωινή ζώνη 10.00-13.00».

Ωστόσο ο κ. Μαλέλης ανακοίνωσε τη δημιουργία πολιτικής κίνησης με προοδευτικό χαρακτήρα. Όπως είπε στόχος είναι η δημιουργία ενός ευρύτερου δημοκρατικού σοσιαλιστικού ομίλου με βασικό σύνθημα την οικονομία της αλληλεγγύης, ο οποίος θα απαιτήσει συγκεκριμένους νόμους που θα διέπουν τις σχέσεις των πολιτών με το κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου