Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Κέιτ Γουίνσλετ: Κινδύνεψε να καεί ζωντανή!




Από βέβαιο θάνατο γλίτωσε η Κέιτ Γουίνσλετ και τα δυο παιδιά της, που επισκέφθηκαν το ιδιωτικό νησί, Νέκερ, του Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, όταν μετά από μία τροπική καταιγίδα, ξέσπασε πυρκαγιά καταστρέφοντας ολοσχερώς την έπαυλη του Μπράνσον.

Η καταiγίδα που ξέσπασε νωρίς το πρωί της Δευτέρας ήταν ιδιαιτέρως έντονη και συνοδευόταν από κεραυνούς κι αστραπές που χτύπησαν την έπαυλη η οποία σχεδόν αμέσως τυλίχτηκε στις φλόγες....


Συμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου του Σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, η βρετανίδα ηθοποιός φέρθηκε σαν μία πραγματική Χολιγουντιανή ηρωίδα, καθώς κουβάλησε την 90χρονη μητέρα του, βοηθώντας της να μεταφερθεί σε ένα ασφαλές μέρος, μακριά από την εστία της φωτιάς. «Αυτή ήταν που μετέφερε τη μητέρα μου έξω από το σπίτι. Η μητέρα μου είναι 90 ετών κι αν και μπορεί να περπατήσει, ωστόσο δεν μπορεί να τρέξει. (Η Κέιτ Γουίνσλετ) την πήρε στην αγκαλιά της και την έβγαλε από το σπίτι όσο το δυνατόν πιο γρηγορα», εξομολογήθηκε στο ITV News.


Οι φλόγες είχαν τυλίξει την κυρίως βίλα της έπαυλης

Ο 61χρονος Σερ Ρίτσανρτ δεν έμενε στην ίδια βίλλα με την Κέιτ Γουίνσλετ, αλλά σε μία γειτονική, έχοντας μαζί του τη σύζυγό του Τζόαν και τον 25χρονο γιο του Σαμ. Ο Σαμ που άκουσε τις εκρήξεις από το σπίτι ενεργοποίησε τον συναγερμό και σύμφωνα με την Daily Mail έπεσε με γενναιότητα στις φλόγες να απεγκλωβίσει τους καλεσμένους.

Τελικά, δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός, αλλά η έπαυλη που περιβάλλεται από σειρά από βίλες καταστράφηκε ολοσχερώς, καθώς είναι κατασκευασμένη από το εύφλεκτο ξύλο και πέτρες. «Μεταξύ των 20 ανθρώπων που ήταν στο σπίτι, όλοι κατάφεραν να βγουν έξω και όλοι είναι καλά στην υγεία τους. Είχαμε μία πραγματικά κακή τροπική καταιγίδα συνοδευόμενη από ανέμους που η ταχύτητά τους έφτανε και τα 90 μίλια την ώρα. Αστραπές και κεραυνοί χτύπησαν το σπίτι γύρω στις 4 το πρωί. Αμέσως άρπαξε φωτιά, με φλόγες που ξεπερνούσαν τα 30 μέτρα και κατέστρεψαν το σπίτι πολύ γρήγορα», δήλωσε μετά την καταστροφή ο 61χρονος οικοδεσπότης.


Η φωτιά έχοντας καταστρέψει το κυρίως σπίτι επεκτάθηκε στα υπόλοιπα κτήρια

«Ο Σαμ άκουσε εκρήξεις στο κυρίως σπίτι και ενεργοποίησε τον συναγερμό. Αυτός και ο ανηψιός μου ο Τζακ μπήκαν αμέσως στο σπίτι και τους βοήθησαν όλους να βγουν έξω. Η Κέιτ Γουίνσλετ, ο σύντροφός της και η οικογένειά της ήταν εκεί και η Χόλι (σ.σ. πρόκειται για την 29χρονη κόρη του) και κάποιοι φίλοι της διέμεναν εκεί. Η μητέρα μου ήταν επίσης εκεί και εκείνοι κατάφεραν να την βγάλουν έξω και τώρα είναι μια χαρά», πρόσθεσε.

«Το κυρίως σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς και η φωτιά δεν έχει ακόμα κατασβεστεί πλήρως. Το γραφείο μου ήταν σε αυτό το κτίσμα και έχασα χιλιάδες φωτογραφιών, καθώς και τα notebooks, κάτι που είναι πολύ λυπηρό. Αλλά όλη η οικογένεια και φίλοι είναι καλά, που στην τελική αυτό είναι που μετρά», διευκρίνισε.


Οι πυροσβέστες έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, αφού αυτή κατέστρεψε
ολοσχερώς το κεντρικό κτήριο της κατοικίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου