Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Τα είπαν Βαν Ρομπέι - Παπανδρέου για το σχέδιο



Το πρωί υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού και του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Χέρμαν Βαν Ρομπέι, στην οποία συζητήθηκε το θέμα των μεταρρυθμίσεων, με τον τελευταίο να εκφράζει τη στήριξή του.
 
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, ζήτησε απόλυτη ψυχραιμία μέχρι την ολοκλήρωση της συζήτησης στα κοινοβούλια των κρατών μελών. Επίσης δήλωσε ότι η κυβέρνηση δε θεωρεί πως υπάρχει θέμα για την έκτη δόση και απαντώντας σε ερώτηση για τις αντιδράσεις των επαγγελματικών ομάδων στις μεταρρυθμίσεις, διεμήνυσε ότι «δεν κάνουμε πίσω στις αντιδράσεις, μας ενδιαφέρει το συμφέρον του ελληνικού λαού»....


 Για άλλη μια φορά o ίδιος ζήτησε συναινετικές διαδικασίες και σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύθηκαν στον τύπο του Σαββατοκύριακου, σημείωσε ότι αν κανείς κυβερνά με βάση αυτές, καλύτερα να μην κυβερνά.
Ωστόσο παρατήρησε ότι το ποσοστό της ΝΔ είναι υψηλό σε σχέση με αυτό του ΠΑΣΟΚ και κατέληξε λέγοντας ότι το δημόσιο συμφέρον υπηρετείται υλοποιώντας τις μεταρρυθμίσεις και όχι παρακολουθώντας δημοσκοπήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου