Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Γιώργος Λιάγκας «Η Μανωλίδου φαίνεται πιο "καμένη" από τη Γερμανού!»



Στην κάμερα του Star μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας, λίγο πριν από την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Σχετικά με τις αλλαγές που κάνει το κάθε κανάλι ή η κάθε εκπομπή για τη νέα σεζόν, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε: «Κάνουν αλλαγές, προφανώς, κάπου που πονάνε. Σε πράγματα που ο κόσμος τα αγάπησε δεν καταλαβαίνω γιατί να τα αλλάξεις; Δηλαδή ο Άκης Πετρετζίκης ήταν ένας πολύ επιτυχημένος μάγειρας, που έκανε πολύ μεγάλα νούμερα τηλεθέασης και οι μαγειρικές του ήταν πολύ αρεστές στον κόσμο. Να τον αλλάξουμε τώρα ξαφνικά; Για ποιο λογο;»


Ακόμα, μίλησε για τη Σάσα Σταμάτη, που κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στο πάνελ του «Πρωινό mou»: «Η Σάσα Σταμάτη άρεσε πολύ στον κόσμο με την ευθυκρισία της και με το γεγονός ότι τα λέει χύμα και τσουβαλάτα, άρα γιατί να την αλλάξεις; Η Φαίη κι εγώ, νομίζω δεν θα μας… αλλάξουμε, οπότε εντάξει. Ο Ουγγαρέζος, μια χαρά παρέα είναι. Εντάξει, σίγουρα θα δείτε νέα πράγματα στην εκπομπή», ενώ τόνισε: «Κατ αρχήν δεν έχω την δυνατότητα να επιβάλω κανέναν. Λέω την γνώμη μου και την είχα πει από τότε ότι η Σταμάτη είναι ένα χρήσιμο στοιχείο στην εκπομπή».

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Φαίης Σκορδά ότι δεν θεωρεί την Ευγενία Μανωλίδου «φρέσκο πρόσωπο» στην τηλεόραση, είπε: «Συμφωνώ με αυτό που είπε η Φαίη, ότι η Μανωλίδου, παρ’ όλο που έχει δύο χρόνια στην τηλεόραση, φαίνεται πιο καμένη σε εισαγωγικά σε σχέση με έναν άνθρωπο που κάνει πιο πολλά χρόνια τηλεόραση, όπως η Ναταλία Γερμανού».

Για την αποχώρηση της Έλενας Αρσένη από την ομάδα του «Καφέ με την Ελένη», ό ίδιος ανέφερε: «Δεν έχω δει τον ρόλο της Έλενας Αρσένη στην τηλεόραση, γιατί όντας απέναντι την ίδια ώρα, δεν έβλεπα τι έκανε στην Ελένη Μενεγάκη. Την ξέρω από το ραδιόφωνο, είναι πολύ ταλαντούχα, γιατί εγώ την έχω βγάλει στο ραδιόφωνο. Δεν μπορώ όμως να κρίνω τι μπορούν να κάνουν άλλες εκπομπές, δηλαδή ρωτήστε με για την δικιά μας να σας απαντήσω».

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για την Ελένη Μενεγάκη που φέτος «δεν πρόκειται να χαρίσει κάστανα», ο 42χρονος παρουσιαστής του Mega απάντησε: «Τι θα χαρίσει; Κάτι άλλο θα δώσει;».

Τέλος, αποκάλυψε πως δεν έχουν υπογράψει ακόμα συμβόλαιο συνεργασίας με το Mega: «Όχι ακόμα. Δεν ξέρω όταν θα μας φωνάξουν από το Mega. Δεν έχει γίνει καμία σύσκεψη, είναι πολύ νωρίς ακόμα. Υπάρχουν κάποιες κοινωνικές επαφές με τους ανθρώπους του Mega για φαγητό έξω, στις διακοπές συναντηθήκαμε με όλους, σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο. Επαφές και συσκέψεις για την εκπομπή δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, όχι»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου