Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011

Ναταλία Γερμανού: Χρηστίδου Vs Παπαβασιλείου: Όλη η αλήθεια



Στην κάμερα του Star μίλησε στην πρεμιέρα του ραδιοφωνικού Gossip Night του Sfera 102.2, η Ναταλία Γερμανού και σχολίασε τόσο τις φήμες που αφορούν το φλερτ της Σίσσυ Χρηστίδου με τον ΑΝΤ1, αλλά και το ενδεχόμενο να συνεργαστεί στο "Μες στην καλή χαρά" με την Έλενα Παπαβασιλείου.

Για τη φημολογούμενη μεταγραφή της Σίσσυ Χρηστίδου στο πρωινό του ΑΝΤ1, η παρουσιάστρια του Alpha, δήλωσε: «Την έχει βρει την τηλεοπτική της στέγη, δεν ψάχνεται καθόλου», ενώ σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν θα είναι τελικά η Σίσσυ στην νέα πρωινή εκπομπή του καναλιού του Αμαρουσίου, απάντησε: «Βεβαίως και θα είναι»....


Σχετικά με την αποχώρηση της μέχρι πρότινος συνεργάτιδάς της από το «Μες στην καλή χαρά», η Ναταλία Γερμανού σχολίασε: «Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι ο κάθε άνθρωπος είναι λογικό να αναζητάει κάτι καλύτερο για τον εαυτό του. Είναι πολύ λογικό να υπάρχουν φιλοδοξίες σε κάποιον που κάνει τηλεόραση. Πάρα πολύ λογικό, πάρα πολύ ανθρώπινο. Το δικαιολογώ απόλυτα και το θεωρώ και πάρα πολύ φυσιολογικό».

Όσο για τα δημοσιεύματα που θέλουν την Έλενα Παπαβασιλείου να επιστρέφει στο «Μες στην καλή χαρά» εκείνη σχολίασε: «Ότι θα με ρωτήσουν τη γνώμη μου και θα με ρωτήσουν “αισθάνεσαι καλά με αυτόν τον παρουσιαστή για να 'ναι μαζί σου;” θα με ρωτήσουν. Αν η Έλενα τελικά ενταχθεί στην παρέα του “Mες στην καλή χαρά”  θα είναι και δική μου χαρά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου