Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Βάσω Λασκαράκη Σε "διαμάχη" με την Αθηνά Οικονομάκου;



Για τα σενάρια που τη θέλουν να είναι σε διαμάχη με την Αθηνά Οικονομάκου, αλλά και τις φήμες που κυκλοφορούν πως θα παντρευτεί σύντομα με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, μίλησε στο ένθετο «Radar!» της εφημερίδας «'Εθνος της Κυριακής» η Βάσω Λασκαράκη.

Η 32χρονη ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει φέτος στη θεατρική παράσταση «Σεσουάρ για δολοφόνους» στο θέατρο «Αποθήκη», όπου θα υποδυθεί την αδίστακτη κομμώτρια Σόφη. Δημοσιεύματα ήθελαν τη Βάσω Λασκαράκη και την Αθηνά Οικονομάκου να είναι οι επικρατέστερες για τον συγκεκριμένο ρόλο: «Δεν νομίζω ότι τέθηκε ποτέ “εγώ ή η Αθηνά”. Είχα κλείσει από τον Ιούνιο και σε κανέναν αγώνα δρόμου δεν μπήκαμε οι δυο μας. Δεν μου το ανέφερε καθόλου η Αθηνά (σ. σ. οι δυο τους πρωταγωνιστούν στη σειρά “Κλεμμένα όνειρα”) και πρόκειται για ράδιο –αρβύλα. Δεν έχω να χωρίσω τίποτα με καμιά συνάδελφό μου και  πολύ περισσότερο με την Αθηνά, που φαίνεται εξαιρετικό παιδί» απάντησε...


Στην «αγαπημένη» της ερώτηση, αν δηλαδή θα παντρευτεί σύντομα με τον σύντροφό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, απάντησε γελώντας δυνατά: «Δεν έχει άλλο καημό ο κόσμος κι άλλο πρόβλημα από το πότε κι αν θα παντρευτούμε με τον Γιάννη; Λοιπόν, ας απαντήσω μια και υπάρχει τέτοια “αγωνία”! Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας ούτε ο γάμος, ούτε τα παιδιά. Θα συμβούν και τα δύο κάποια στιγμή, αλλά δεν μας βιάζει τίποτα. Περνάμε υπέροχα και έτσι που είμαστε».

Το χιούμορ του συντρόφου της είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του που την κέρδισαν: «Δεν είναι διόλου σοβαροφανής και είναι απίστευτος, και όταν σαρκάζει και όταν αυτοσαρκάζεται. Το απολαμβάνω πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου