Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Μάνα «μπούκαρε» στη Βουλή: «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας»



«Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας» …Με πανό στα χέρια μπούκαρε στη Βουλή η  πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Αθηνά Διονυσία Αθανασοπούλου
Η  κ.Αθανασοπουλου  με αυτόν τον τρόπο ήθελε να διαμαρτυρηθεί κυρίως για την κατάσταση στην παιδεία και δευτερευόντως για το δυσοίωνο μέλλον των νέων ανθρώπων, όπως διαγράφεται σήμερα.
Ανάμεσα στους βουλευτές που ενεπλάκησαν στην αντιπαράθεση και η κ. Σ. Μερεντίτη. «Λέμε όχι στους ψεύτικους ήρωες»  δήλωσε επίσης  ο κ. Αντωνακόπουλος,  απευθυνόμενος στην πρόεδρο των Γονέων, ενώ  αντιδράσεις υπήρξαν και από βουλευτές  άλλων κομμάτων. Η κ. Αθανασοπούλου αποχώρησε στη συνέχεια διαμαρτυρόμενη  και άνοιξε το πανό ενώπιον των δημοσιογράφων.
Η Αθηνά Διονυσία Αθανασοπούλου,  «τα έψαλε επίσης»  κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης  της Επιτροπής στην κυβέρνηση,  την οποία  κατηγόρησε ότι θέλει να τρομοκρατήσει μαθητές και γονείς, όπως και ότι  επιδιώκει μια «κοινωνία φοβισμένων και χαφιέδων»....

Ακολούθησαν στιγμές έντασης εξαιτίας των αντιδράσεων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ  και του  προέδρου της Επιτροπής Τάκη Αντωνακόπουλου  που ζήτησαν να ανακαλέσει αρχικά και στη συνέχεια να διαγραφούν από τα πρακτικά οι συγκεκριμένες αναφορές της κ. Αθανασοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου