Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Γιώργος Λιάγκας- Φαίη Σκορδά Οι δηλώσεις μετά την πρεμιέρα τους



Μία ώρα μετά την πολυσυζητημένη πρεμιέρα τους, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά μίλησαν στις μεσημεριανές εκπομπές για το άγχος της πρώτης ημέρας και για τις αλλαγές που επιφυλάσσουν στο «Πρωινό μου». Το ζευγάρι της πρωινής ζώνης του Mega έκανε δηλώσεις στο «Made in star» για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό, ενώ η Φαίη Σκορδά σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το «Πολύ μπλα μπλα» περιέγραψε πόσο δύσκολο ήταν να αφήσει το παιδί της στο σπίτι και να φύγει για το στούντιο.

Το άγχος της πρώτης ημέρας ήταν μεγάλο για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Αν και το ζευγάρι μετρά ένα χρόνο εκπομπής, σήμερα οι καρδιές τους χτυπούσαν δυνατά λίγα λεπτά πριν βγουν στον «αέρα»...


«Νομίζω πως αυτό το χτυποκάρδι δεν λείπει από την πρεμιέρα. Σαν παιδάκι που πάει πρώτη μέρα στο σχολείο νιώθω εγώ» δήλωσε η Φαίη, με τον σύζυγό της να συμφωνεί: «Υπήρχε ένα άγχος πίσω από τις κάμερες, πριν να μπούμε, αλλά τα πρώτα λεπτά υπάρχει πάντα ένα άγχος, δημιουργικό. Μετά, όσο κύλησε η εκπομπή και ξαναβρέθηκε το παρεάκι και φάνηκε ότι η χημεία είναι ίδια με την περσινή, τα πράγματα γίνανε πιο εύκολα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο 42χρονος παρουσιαστής. Δεν έκρυψε ωστόσο, πως είχε προβληματιστεί για τη χημεία της ομάδας της εκπομπής. Το πρωινό του Mega, απ' ότι φαίνεται «έδεσε» καλά και σε αυτό, σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρέα που κάνουν μεταξύ τους και εκτός πλατό.

Πώς θα αντιμετωπίσουν όμως τον ανταγωνισμό, που φέτος είναι μεγαλύτερος, λόγω της αλλαγής στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1; «Ποτέ δε μας ένοιαξε υπό την έννοια του φόβου, να κάνουμε κάτι να καταστρέψουμε τον αντίπαλο. Δεν θεωρούμε ότι η τηλεόραση είναι πόλεμος. Εξάλλου, όλη την ενέργειά μας είναι σκοπιμότερο να την καταναλώσουμε για να γίνουμε εμείς καλύτεροι» είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συμπλήρωσε:«Αν του χρόνου δεν υπάρξει πρωινή ζώνη, το θέμα δεν είμαστε εμείς, γιατί εμείς μπορεί να ξαναβρούμε δουλειά. Το θέμα είναι να σκεφτούμε τα πενήντα-εξήντα άτομα που δουλεύουν πίσω από τον Λιάγκα».

Παράλληλα,  η Φαίη Σκορδά δήλωσε, ότι ποτέ δεν έχει απέναντί της μόνιτορ, ώστε να βλέπει τις εκπομπές των άλλων, περιέγραψε όμως, πόσο δύσκολο της ήταν, να αφήσει το παιδί της στο σπίτι και να πάει για δουλειά: «Δεν θέλω να το σκέφτομαι. Στην αρχή ένιωθα πάρα πολλές τύψεις, μετά όταν έφτασα στη δουλειά ήταν λίγο καλύτερα. Είναι τελείως διαφορετική η καθημερινότητά μου. Άλλες φορές, πριν από πρεμιέρα θα σκεφτόμουν να κάνω αποτρίχωση, να κάνω φρύδια, να κάνω ρίζα. Τώρα, όλα αυτά είναι σε πολύ δεύτερη μοίρα».

Η ξανθιά παρουσιάστρια δέχτηκε και ευχές για «περαστικά», καθώς ο μόλις πεντέμιση μηνών γιος της κόλλησε ίωση από τον μπαμπά του, Γιώργο Λιάγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου