Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Σοφία Φαραζή Πώς έφτασε να ζυγίζει 200 κιλά!



Με πολλά επιπλέον κιλά στη σιλουέτα της και με εντελώς διαφορετικό look, η Σοφία Φαραζή έχει αναλάβει τον βασικό ρόλο της Μπέμπας στο νέο θεατρικό έργο του Γιώργου Ηλιόπουλου, «Το Κελεπούρι» που παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη από την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στο θέατρο Αμιράλ.  Η 31χρονη ηθοποιός μιλάει στο yupi για την πρώτη της συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, για τον καινούριο της ρόλο, για τον οποίο αναγκάστηκε να αποχωρίζεται πολλές ώρες καθημερινά την έξι μηνών κορούλα της, και εξηγεί αν θέλει να αποκτήσει κι άλλα παιδιά.

Για το νέο σου θεατρικό ρόλο έχεις μεταμορφωθεί εντελώς.
Υποδύομαι μια πλούσια κοπέλα την Μπέμπα που της έχουν κάνει μάγια, γι’ αυτό και εμφανίζομαι με ένα ειδικό σώμα που με δείχνει πάνω από 200 κιλά. Μοιάζω στον όγκο στη Γκουίνεθ Πάλτροου, όπως ήταν στην ταινία «Βαριά ερωτευμένος».  Η Μπέμπα δεν έχει βγει ποτέ από το σπίτι της κα κινδυνεύει να πεθάνει από τα μάγια, αν δεν παντρευτεί μέχρι τα 25 της. Ο Γιώργος Ηλιόπουλος παίζει ένα νέο με οικονομικά προβλήματα που την παντρεύεται για την περιουσία της...


Είχες ενδοιασμούς για την αλλαγή της εμφάνισής σου;
Κανέναν απολύτως. Για δυο λόγους δέχθηκα τον ρόλο. Ο πρώτος, επειδή θα συνεργαζόμουν με τον Πέτρο Φιλλιπίδη και ο δεύτερος, επειδή μου άρεσε πάρα πολύ ο ρόλος όταν τον διάβασα.

Πώς αισθάνεσαι στην πρώτη σου συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη;

Είναι η πρώτη φορά και ελπίζω όχι η τελευταία. Έχει μια τελειομανία που τη λατρεύω. Ένιωσα ασφάλεια και έτσι ξεκίνησα τις παραστάσεις χωρίς άγχος.

Το έργο πραγματεύεται μέχρι ποιο σημείο θα έφθανε κάποιος για τα χρήματα. Εσύ θα φερόσουν ποτέ ακραία για να γίνεις πλούσια;
Ποτέ. Τα χρήματα είναι η λύση για τα πρακτικά προβλήματα των ανθρώπων. Κανένα ευρώ, οποιουδήποτε χρώματος, δεν γεμίζει  κανένα συναίσθημα.


Τελικά όντως ένα παιδί γεμίζει με χαρά το σπίτι;
Ε, βέβαια και μάλιστα με ατελείωτη χαρά.

Από τον σύζυγό σου, Νάσο Μαρατσώλα, ποια χαρακτηριστικά θα ήθελες να πάρει η κόρη σας;

Την καλοσύνη του, το χιούμορ του και οπωσδήποτε την εργατικότητά του.

Σε ποιον μοιάζει περισσότερο η μικρή;

Είναι ίδια ο πατέρας της. Οι φίλοι μου τη φωνάζουν "Νάσο"!.

Σου λείπει τις ώρες που δουλεύεις;

Πάρα πολύ. Αλλά τώρα που ξεκινήσαμε πια τις παραστάσεις, μπορούμε και περνάμε πολλές ώρες μαζί.

Ονειρεύεσαι τον εαυτό σου με πολλά παιδιά;

Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να σου απαντήσω. Είμαι ακόμη στα ξενύχτια... Όταν καταφέρω να κοιμηθώ ένα ολόκληρο οκτάωρο, θα σου απαντήσω (γελάει).



Το Κελεπούρι- Η ιστορία
Ο κεντρικός ήρωας, ο Γιώργος (Γιώργος Ηλιόπουλος) βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω οικονομικών προβλημάτων. Τη λύση θα του τη δώσει η αρραβωνιαστικιά του. Όταν μάθει ότι μία πλούσια κληρονόμος επιθυμεί να παντρευτεί -πριν τα 25 της χρόνια- γιατί αλλιώς χάνει την αμύθητη περιούσια της, τον πείθει να ντυθεί γαμπρός. Όμως, η νύφη είναι μία παχύσαρκη και ιδιαίτερα προβληματική κοπέλα, και ο Γιώργος θα ανακαλύψει την αιτία. Στην παράσταση παίζουν επίσης οι ηθοποιοί: Κάτια Νικολαϊδου, Γιάννα Παπαγεωργίου, Αντώνης Αντωνάκος, Χρήστος Νομικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου