Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Άγριο ξύλο στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης!



Τα βλέμματα όλων πάγωσαν στο 52ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, όταν οι παρευρισκόμενοι έγιναν μάρτυρες ενός πρωτοφανούς περιστατικού. Λίγο πριν την προβολή της σλοβακικής ταινίας της Susana Liowa «Το σπίτι» στο «Ολύμπιον» ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Γιάνναρης χτύπησε τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και ομότεχνό του Αλέξανδρο Κακαβά!
Το συμβάν έγινε όταν ο Κωσνσταντίνος Γιάνναρης είδε τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και εξαπέλυσε βαριές εκφράσεις εις βάρος του. Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν το περιστατικό ότι ο Κακαβάς υπέστη τραύματα και στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να αιμορραγεί.

«Δεν ξέρω για ποιο λόγο μου επιτέθηκε ο Γιάνναρης. Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια τόσων ανθρώπων και είναι λυπηρό να συμβαίνει κάτι τέτοιο σε ένα χώρο πολιτισμού, όπως είναι το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης» είπε στην Espresso ο Αλέξανδρος Κακαβάς. Μάλιστα έριξε και τα βέλη του προς τον κύριο Γιάνναρη λέγοντας ότι είναι κρίμα να συμβαίνουν αυτά από ένα πρόσωπο που έχει χαρακτηριστεί «persona non grata» από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου