Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας για χρέη στο δημόσιο



Ο λόγος για τον....


Βιομήχανος Πετζετάκις ο οποίος συνελήφθή για 2.000.000 € χρέη στο Δημόσιο


Συνελήφθη σήμερα το πρωί, στη Βουλιαγμένη, από αστυνομικούς του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Οικονομικής Αστυνομίας, ο 47χρονος πασίγνωστος επιχειρηματίας Πετζετάκις, για μεγάλες οφειλές προς το Δημόσιο. Συγκεκριμένα, σε βάρος του 47χρονου Προέδρου της Βιομηχανίας Ελαστικών και Πλαστικών «Πετζετάκις», εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, που ανέρχονταν στο χρηματικό ποσό των 2.093.979,75 ευρώ.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Είναι ο τέταρτος  επιχειρηματίας, από αυτούς που περιλαμβάνονται στη λίστα του εισαγγελέα, για τους οποίους εκκρεμούν καταδίκες για οφειλές προς το Δημόσιο.
Είχαν προηγηθεί ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΤΤΙΚΑΤ,  ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας κομμωτηρίων Nicolas και η ιδιοκτήτρια της αλυσίδας καταστημάτων FENA. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένονται και άλλες συλλήψεις, τουλάχιστον 7 επιχειρηματιών. Αξίζει να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι στον Όμιλο «Πετζετάκις» είναι απλήρωτοι 17 μήνες και βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας εδώ και 13 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου