Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Πως έσωσε μια κοπέλα από του χάρου τα δόντια ο δρ Τσαλίκης!



Παραλίγο τραγωδία στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης. Λίγο μετά το τέλος του προγράμματος και ενώ είχε ήδη ξημερώσει. Νεαρή κοπέλα που έφευγε με την παρέα της έχασε τις αισθήσεις της και χτύπησε πάρα πολύ άσχημα στο κεφάλι. 

Αποτέλεσμα να γυρίσει η γλώσσα της και έντρομοι όσοι είχαν απομείνει στον χώρο να μην ξέρουν πως να το αντιμετωπίσουν. Μέσα στην ατυχία της όμως, η νεαρή κοπέλα φαίνεται πως είχε άγιο που ακούει στο όνομα... Γιώργος Τσαλίκης! Ξημερώματα Κυριακής, το πρόγραμμα έχει τελειώσει, και ήδη οι σερβιτόροι του "Caramela" συμμαζεύουν τα τραπέζια.  Οι μόνοι απομείναντες βρίσκονται στα καμαρίνια προκειμένου να δουν από κοντά τους τραγουδιστές και να τους συγχαρούν. Μια 25χρονη κοπέλα, σύμφωνα με την Espresso, που μόλις είχε κατέβει τη σκάλα που οδηγεί στα καμαρίνια, ζαλίστηκε, έχασε τις αισθήσεις της και πέφτοντας χτύπησε άσχημα στο κεφάλι. Άλλη μια περίπτωση σχεδόν καρμπόν με αυτήν που έζησε πριν από λίγες μέρες η πρωταθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου.   
«Πήγαινα να φύγω από το μαγαζί, Κυριακή ξημερώματα, γυρω  στις 6.30 το πρωί. Κατεβαίνοντας από τα καμαρίνια μια 25χρονη κοπέλα ζαλίστηκε, έπεσε πίσω χτυπώντας το κεφάλι της και γύρισε η γλώσσα της. Στον πανικό της στιγμής έπεσα πάνω στο περιστατικό μόλις κατέβαινα τις σκάλες. Τους έσπρωξα όλους και πέταξα ό,τι κρατούσα στα χέρια. Εκείνη την στιγμή την είχε αγκαλιά ο επιχειρηματίας και φώναζε: "ένα κουτάλι, ένα κουτάλι"για να ανοίξουν το στόμα της!» περιγράφει στην Espresso ο Γιώργος Τσαλίκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου