Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Διάσημες Γυναίκες Οι 11 καλοντυμένες του 2011



Μία ανάσα πριν από το τέλος της χρονιάς η Stylista παρουσιάζει, σε τυχαία σειρά, τις 11 γυναίκες της showbiz –ελληνικής και ξένης- που ξεχώρισαν για την αίσθηση του στυλ και τις μοναδικές εμφανίσεις τους....




Δούκισσα Νομικού
Το πανέμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια φαίνεται να ξέρει αλλά και να εφαρμόζει τους βασικούς κανόνες του στυλ σε κάθε της εμφάνιση. Εμφανώς οπαδός του girlie chic, στυλ για το οποίο την βοηθάει πολύ και το πολύ θηλυκό και γλυκό ταυτόχρονα physique της, η Δούκισσα Νομικού είναι fan των χαρούμενων χρωμάτων, όπως το μωβ, το ροζ αλλά και το λευκό, των funky αξεσουάρ (πολύ συχνά την βλέπουμε να αναβαθμίζει ένα κλασικό σύνολο με αυτά), αλλά και των ψηλοτάκουνων, σαν γνήσιο θηλυκό.



Rosie Huntington- Whiteley
Το μοντέλο και ηθοποιός τον τελευταίο χρόνο απασχόλησε πολύ τα Μέσα, αφενός ως πρόσωπο του νέου αρώματος Burberry Body αφετέρου με τις αψεγάδιαστες εμφανίσεις της. Μούσα του ιδιοφυή διευθυντή δημιουργικού του οίκου Burberry, Christopher Bailey, η 24χρονη σταρ εμφανίζεται συχνά με δημιουργίες του διάσημου βρετανικού οίκου, καθώς και άλλων labels που διακρίνονται για την κομψότητά τους, όπως Gucci, Stella McCartney, Michael Kors και The Row. Το πανέμορφο πρόσωπό της, οι τέλειες αναλογίες της αλλά και η αλάνθαστη αίσθηση του στυλ της, έχουν κάνει πολλούς να μιλούν για την επόμενη βασίλισσα του street style μετά την (Απόλυτη) Kate Moss.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο Stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου