Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Λίτσα Πατέρα: Ποιους τηλεστάρ... "έθαψε";



Η Λίτσα πήρε το "όπλο" της: Πως σχολίασε Μενεγάκη, Κορομηλά, Μελέτη, Καραμεροχαριτάτους, Βίκυ Καγιά, Μουτσινά-Ζαρίφη, Πόπη Χατζηδημητρίου και τους "φρέσκους" Φερεντίνο, Χρηστίδου; Ειδικά για κάποιους παρά ήταν καυστική και σκληρή....

Εντύπωση προκάλεσαν για παράδειγμα ο βαθμός και τα σχόλιά της για τους Καραμεροχαριτάτους, για τους οποίους θα περίμενε κανείς να πει μια καλή κουβέντα μετά τον ένα χρόνο τεράστιας επιτυχίας που έζησαν μαζί. Αντί γι' αυτό τους έβαλε το χαμηλότερο βαθμό, ενώ πήρε και το πιο σοβαρό ύφος σε σχέση με τους υπόλοιπους. Αντίθετα "χάιδεψε" Φερεντίνο-Χρηστίδου, βάζοντάς τους το μεγαλύτερο βαθμό ενώ βρίσκονται μονίμως 10-15 μονάδες πίσω από το ζεύγος Λιάγκα-Σκορδά. Δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία σε όλους εκείνους που κατά καιρούς έκαναν το πρωινό του ΑΝΤ1:
Ρούλα Κορομηλά: 10
«Η Ρούλα είναι σχολή, είναι Υδροχόος, είναι ταλέντο, μας έμαθε πράγματα. Δεν θα ξεχάσω πως όταν ένιωθε πως κάνει κοιλιά η εκπομπή, έβγαζε ένα παιχνίδι ξαφνικά, από το πουθενά. Μας δίδαξε πολλά η Ρούλα».
Πόπη Χατζηδημητρίου: 3

Ελένη Μενεγάκη: 6
«Η Ελένη ξέρει αστρολογία πολύ καλά, μπορεί και να με αντικαταστήσει. Όταν πρωτοήρθε στον Καφέ, μου ζήτησαν να δω το ωροσκόπιό της, γιατί ανησυχούσαν αν θα μιλάει, και εγώ τους είπα ότι δεν θα κλείνει το στόμα της. Στον πρώτο χρόνο, όμως η Ελένη δεν μίλαγε καθόλου!»
Ελεονώρα Μελέτη: 4

Κατερίνα Ζαρίφη-Νίκος Μουτσινάς: 4
«Δεν πρόλαβαν να δείξουν το ταλέντο τους»

Δέσποινα Καμπούρη-Γιώργος Λιανός: 4

Βίκυ Καγιά: 4

Καραμέρος- Χαριτάτος: 3

Σίσσυ Χρηστίδου-Χρήστος Φερεντίνος: 6
«Είναι πολύ καινούργιοι, νέοι, θα βρούνε το ρυθμό τους. Ο Παρθένος (Σίσσυ) και το Ψάρι (Χρήστος) δένουν αρκεί να βρουν κοινό στόχο. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να είναι ίδιοι, αλλά να έχουν καθένας τη δική του πινελιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου