Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Ποιος διάσημος ζεν πρεμιέ "μετανάστευσε" στην Αμερική;



Στη "Μέκκα" του κινηματογράφου αποφάσισε να μεταναστεύσει ένας ακόμη ηθοποιός. Ο λόγος για διάσημο ζεν πρεμιέ, ο οποίος μάζεψε τα πράγματά του και μετακόμισε στο Λος Άντζελες. Εδώ και μερικές εβδομάδες, εγκαταστάθηκε μόνιμα στο διαμέρισμα που νοίκιασε εκεί και πλέον ζει σε ρυθμούς Χόλιγουντ....

Η κρίση, οι φτωχές τηλεοπτικές παραγωγές και οι ελάχιστες ταινίες που γυρίζονται πλέον στη χώρα μας "ανάγκασαν" το Στράτο Τζώρτζογλου να πάρει αυτή τη μεγάλη απόφαση, όπως έχουν κάνει μεταξύ άλλων ο Αλέξης Γεωργούλης, ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η Αλέξια. Σ' αυτή του την προσπάθεια έχει στο πλάι του, σύμφωνα πάντα με τη "RealLife", τον μονάκριβο γιο του Αλκιβιάδη. Οι πληροφορίες λένε ότι από τις πρώτες ημέρες της παραμονής του έτυχε θερμής υποδοχής από τους υπόλοιπους Έλληνες καλλιτέχνες, που διεκδικούν εκεί το μεγάλο άνοιγμα στην καριέρα τους.
Η απόφασή του να εγκαταλείψει την Ελλάδα δεν ήταν εύκολη, είχε όμως ένα επαρκές κίνητρο. Η πρώτη εκτός συνόρων συμμετοχή του στην ταινία Modevideo-bog, του Σέρβου σκηνοθέτη Ντράγκαν Μπελογκρίλιτς, αποκόμισε ενθουσιώδεις κριτικές και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στη Σερβία, έχοντας ξεπεράσει τα 300.000 εισιτήρια από την πρώτη κιόλας εβδομάδα προβολής της. Ικανοποιημένος από το διεθνές ντεμπούτο του, λοιπόν, ο Στράτος αποφάσισε να ξενιτευτεί και βλέπει ως μακρινό όνειρο την επιστροφή του στην Ελλάδα.
Το διαμέρισμα που νοίκιασε στο Λος Άντζελες βρίσκεται στη συνοικία όπου διαμένουν οι περισσότεροι ομογενείς. Ενθουσιασμένος τόσο από το κλίμα ενότητας όσο και από τις ομορφιές της πόλης, ο γνωστός ηθοποιός προσπαθεί να φτιάξει ένα δίκτυο αξιόλογων και χρήσιμων γνωριμιών, παρακολουθεί σπουδαίες θεατρικές παραστάσεις και... φορτώνει τις αποσκευές του με όνειρα, τα οποία έχει υποσχεθεί στον εαυτό του να υλοποιήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου