Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Μ. Μπεκατώρου: Από τις κατσαρόλες στις... πασαρέλες!



Από το "Master Chef" στην πασαρέλα! Η Μαρία Μπεκατώρου με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο θα παρουσιάσει μια ιδιαίτερη επίδειξη μόδας, σήμερα στις 6.00 μ.μ. στο εκθεσιακό κέντρο "Expo Athens". Η μόδα συναντά την φιλανθρωπία για καλό σκοπό....

Η σχεδιάστρια και επιχειρηματίας Όλγα Καραβερβέρη, με αφορμή τα σαράντα χρόνια από την ίδρυση της εταιρείας της, θα παρουσιάσει τη νέα της κολεξιόν  για το 2012 για νύφες και γαμπρούς. Μέρος των εσόδων από την επίδειξη θα διατεθεί στην εκστρατεία "Η μόδα βάζει στόχο τον καρκίνο του στήθους".
«Θα παρουσιάσω την καινούργια μου συλλογή για το 2012. Η συλλογή μάλιστα είναι προσαρμοσμένη στην οικονομική κρίση και είμαστε κοντά στα νέα ζευγάρια που ετοιμάζονται να παντρευτούν και αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Είμαι πάρα πολύ ευαισθητοποιημένη και ως γυναίκα και ως μητέρα τριών παιδιών, και στηρίζουμε το έργο του "Στόχου"», δήλωσε στην Espresso η Όλγα Καραβερβέρη. Ανάμεσά τους η Κατερίνα Αυγερινού, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Μόνικα από το "Next top model", η Γωγώ Βαϊνά, η Έλενα Σκαφιδά, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου