Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Μ. Χατζηγιάννης: Το πανάκριβο δώρο του στη Ζέτα! Δείτε φωτογραφίες...



Δεν πάει το μυαλό σας στο εντυπωσιακό, πανάκριβο και... τεράστιο δώρο που έκανε ο τραγουδιστής στην αγαπημένη του! Πριν της το παραδώσει,  μάλιστα, φρόντισε να χαράξει πάνω του και τα αρχικά των ονομάτων τους...

Ο έρωτας του Μιχάλη Χατζηγιάνννη και της Ζέτας Μακρυπούλια καλά κρατεί. Ένας έρωτας παράφορος, που κάθε ημέρα που περνά γίνεται και πιο δυνατός. Ένας έρωτας γεμάτος ευχάριστες εκπλήξεις. Ίσως αυτό είναι που τρελαίνει τη Ζέτα, η οποία πρόσφατα χαρακτήρισε "μάγκικη" την πρώτη προσέγγιση του αγαπημένου της σε εκείνη.
Ο μεγάλος ερμηνευτής όπως όλα δείχνουν έχει βρει τα κουμπιά της ηθoποιού, που δεν διαφέρουν από εκείνα κάθε γυναίκας: Τρυφερότητα, προστασία, ρομαντικές βραδιές, αλλά και μεγάλες εκπλήξεις. Μια τέτοια της επιφύλαξε και στο Τροκαντερό του Φλοίσβου. Εκείνη ανυποψίαστη, θεώρησε ότι ο αγαπημένος της ήθελε να πάει μια βόλτα στα Νότια Προάστια.
Η έκπληξή της όμως, όταν αντίκρισε το 18μετρο γιοτ με το όνομα "ΖΕΜΙ" (Ζέτα και Μιχάλης) ήταν απερίγραπτη. Καιρό τώρα ήξερε ότι ο Μιχάλης ήθελε ένα σκάφος για να ταξιδεύουν μόνοι τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο Μιχάλης και η Ζέτα, σύμφωνα με τη Real news, είχαν δει πολλά σκάφη το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν είχαν καταλήξει σε κάτι.
Η Sunseeker θεωρείται μία από τις καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα των ταχύπλοων, των σκαφών αναψυχής και των μέγκα γιοτ και έχει ως έδρα της την Μεγάλη Βρετανία. Είναι γνωστό, άλλωστε, στους κύκλους του τραγουδιστή ότι ο ίδιος τρέφει μεγάλη αδυναμία στη Γηραιά Αλβιώνα και συγκεκριμένα στα τραγούδια, την κουλτούρα, στην ιστορία και σε όλα όσα παράγει.
Δεν είναι τυχαίο ότι για την επίπλωση του σπιτιού τους, το οποίο έγινε πριν από ακριβώς έναν χρόνο εμπιστεύθηκαν τα καταστήματα HOMAD, που έχουν ώς χώρα προέλευσης την Βρετανία και διακρίνονται για το σύγχρονο και μίνιμαλ στιλ τους. Το σκάφος τους είναι Predator 60 και το κόστος του πλέον έχει πέσει και κυμαίνεται από 800 χιλιάδες ευρώ έως 1,2 εκ. ευρώ! Πιάνει μέχρι και 40 λέμβους σε ήρεμη θάλασσα ενώ μπορεί να τους μεταφέρει στην Πάρο μέσα σε τρεις μόνο ώρες!
Ο 18μετρος παράδεισός τους, μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και έξι άτομα στην master καμπίνα, στην μικρότερη αλλά και στο αναπροσαρμοζόμενο καθιστικό που διαθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου