Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Κατερίνα Παπουτσάκη Δείτε τον νέο άντρα που της χρεώνουν!



Λίγες μέρες μετά τον χωρισμό της από τον Πέτρο Λαγούτη κυκλοφορεί η φήμη περί νέου έρωτα στη ζωή της Κατερίνας Παπουτσάκη. Αυτή τη φορά, ο άντρας που της «χρεώνουν» είναι ο επιχειρηματίας Φοίβος Μορίδης, πρόεδρος της Dreamworks Corporation Worldwide...


Το Yupi επικοινώνησε μαζί του προκειμένου να διασταυρώσει τις φήμες περί σχέσης του με την ηθοποιό και εκείνος, μην κρύβοντας την έκπληξή του για αυτές, δεν αρνήθηκε να δώσει την απάντησή του: «Με την κυρία Παπουτσάκη έγινε μία πρόσφατη γνωριμία και επικοινωνία, σε καθαρά επαγγελματικό πλαίσιο. Με μεγάλη χαρά την είχα δει να παρευρίσκεται και στην παρουσίαση του trailer της πρώτης μας κινηματογραφικής παραγωγής και στην Ελλάδα, της ταινίας “17Ν- the movie”, η οποία παρουσιάζει την ιστορία της 17 Νοέμβρη, μιας υπόθεσης που συγκλόνισε τα τελευταία 40 χρόνια την ελληνική κοινωνία. Την κυρία Παπουτσάκη την εκτιμώ πολύ τόσο για το υποκριτικό της ταλέντο, όσο και για τις πολύ επιτυχημένες δουλειές που έχει κάνει στην Ελλάδα στο χώρο του θεάματος και σίγουρα θα χαιρόμουν πολύ να τη δω να συνεργάζεται με την εταιρία μας σε κάποιο από τα επόμενά μας projects, τα οποία θα παρουσιάσουμε σύντομα στην ελληνική αγορά. Για αυτά που με ρωτάτε, τα οποία αναφέρονται στο προσωπικό επίπεδο της σχέσης μας, νομίζω ότι η προηγούμενη απάντησή μου σας καλύπτει απόλυτα. Δεν θα ήθελα να δοθεί άλλη συνέχεια στο θέμα», ήταν οι αποκλειστικές δηλώσεις του στο Yupi –δηλώσεις με τις οποίες ο ίδιος βάζει τέλος στις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την 33χρονη ηθοποιό.


Η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Κώστας Βουτσάς και ο επιχειρηματίας Φοίβος Μορίδης, στην παρουσίαση της ταινίας "17Ν- the movie" που έγινε τη Δευτέρα 13/2 στην Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου