Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Ελεονώρα Μελέτη Ο Γιώργος Αυτιάς και η υποκρισία συναδέλφου



Με τα καλύτερα λόγια μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη για τον Γιώργο Αυτιά, το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή της, με αφορμή συνέντευξη που έδωσε ο γνωστός δημοσιογράφος στην «Πρωινή Μελέτη».

«Θέλω να πω ένα περιστατικό με τον Γιώργο Αυτιά. Είχα πάει πριν από κάποια χρόνια στο Alter για να επισκεφτώ κάποιον. Και πέρασα από τα γραφεία του Γιώργου Αυτιά. Τότε ήμαστε απέναντι στον αέρα. Ο τρόπος και η ζεστασιά με τον οποίο με υποδέχτηκε, δεν μπορείτε πραγματικά να τον φανταστείτε, παιδιά. Πραγματικά μου έκλεψε την καρδιά μου αυτός ο άνθρωπος» είπε η 33χρονη παρουσιάστρια απευθυνόμενη στους συνεργάτες της....

Ωστόσο, η ίδια αναφέρθηκε και στην υποκρισία που έχουν κάποιοι άνθρωποι της τηλεόρασης: «Υπήρξε άνθρωπος της Ενημέρωσης κυρίως, ο οποίος όταν πήγα να τον χαιρετήσω στο Κολωνάκι που έπινε καφέ έκανε πως δεν με γνώριζε. “Είστε η… ; Δεν θυμάμαι” μου είχε πει. Κατά τα άλλα όταν έβλεπε τα νούμερα αναρωτιόταν ποιος είναι αυτός που τον περνάει 8 μονάδες; Οι απέναντι! Ποιοι είναι απέναντι δεν ρωτάς; Κατά τα άλλα όμως “Είστε η;”. “Αυτή που σας παίρνει κάθε πρωί” πήγα να του πω, αλλά δεν του το είπα» και ξέσπασε σε δυνατά γέλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου