Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ελεονώρα Μελέτη Γιατί συνεχάρη δημόσια τον Γιώργο Λιάγκα;



Τα συγχαρητήριά της στον Γιώργο Λιάγκα για τη συμπεριφορά του έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την τηλεοπτική της εκπομπή το πρωί της Δευτέρας, με αφορμή το tweet που έστειλε δημόσια εκείνος στην Πόπη Τσαπανίδου για τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει τις τελευταίες μέρες η εκπομπή της.

Η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε προαναγγέλοντας το θέμα που θα ακολουθούσε μετά το διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Γιώργο Λιάγκα, διότι δημοσίως κι εκείνος έδωσε συγχαρητήρια σε ανταγωνιστή του- και όταν λέω ανταγωνιστή του εννοώ αμιγώς ανταγωνιστή του, όχι προκάτοχο ή πιθανό συνεχιστή- σε άνθρωπο που βρίσκονται καθημερινά τηλεοπτικά ο καθένας με τη δική του εκπομπή σε διαφορετικά κανάλια, εξαιτίας της δυναμικής του παρουσίας στον τηλεοπτικό στερέωμα».....


«Συγχαρητήρια για τα νούμερα της εκπομπής. Μεγάλη και προσωπική σου επιτυχία. Μπράβο!» έγραψε ο 42χρονος παρουσιαστής συγκεκριμένα στη γνωστή δημοσιογράφο για να πάρει αργότερα την απάντηση της ίδιας: «Σε ευχαριστώ. Ευνοεί όμως η επικαιρότητα».

Έπειτα η 33χρονη παρουσιάστρια της «Πρωινής Μελέτης» σχολίασε εκτενέστερα το γεγονός: «Ναι μεν είναι εκπρόσωπος του ενημερωτικού τομέα η Πόπη Τσαπανίδου, γιατί δεν μπορείς να πεις ότι είναι δυο αντικείμενα τα οποία “κοντράρονται” με το ίδιο αντικείμενο, αφού παίζει σαφώς κι αυτό σημασία. Παρ’ όλα αυτά όμως, είναι ένας άνθρωπος που διεκδικεί το μερίδιο της πίτας από την ίδια πίτα που τρως κι εσύ». Όταν οι συνεργάτες της είπαν πως αυτό ίσως είναι «κρυφός πόθος» του οικοδεσπότη του «Πρωινού Mou» προς την εκπομπή της συναδέλφου του, αφού η ενημέρωση είναι ένας τομέας που κι εκείνος αγαπά πολύ, η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Επειδή ο Γιώργος Λιάγκας είναι δημοσιογράφος, μια τέτοια περίπτωση που η επικαιρότητα είναι πλούσια και έντονη, είναι μια πρόκληση. Νομίζω ότι σίγουρα θέλεις να βρεθείς στην καρέκλα και να δείξεις ότι μπορείς να χειριστείς και τέτοιες καταστάσεις. Από την άλλη πιστεύω όμως, ότι αν είσαι απενεχοποιημένος, κάνεις τη δουλειά σου, χωρίς τύψεις κι ενοχές. (…) Αν ξέρει ο Λιάγκας, που το ξέρει γιατί το έχει αποδείξει, ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, δεν έχει και την ανάγκη να το κυνηγήσει για να το αποδείξει. Και γι’ αυτό δεν έχει και πρόβλημα να δώσει και τα συγχαρητήριά του σε ένα πρόσωπο που πηγαίνει καλά και θεωρεί ότι είναι και θέμα της προσωπικότητας της Πόπης Τσαπανίδου η επιτυχία αυτή. Η οποία, βέβαια, είναι εξαιρετική στη δουλειά της. Να τα λέμε κι αυτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου