Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Αποκάλυψη: Ποια διάσημη τραγουδίστρια έχει άνεργους την αδερφή και το γαμπρό της;



Μία αποκάλυψη που προκαλεί αίσθηση έκανε στο "Down Town" η δημοφιλής τραγουδίστρια: Η κρίση "χτύπησε" για τα καλά και τους πιο δικούς της ανθρώπους, στέλνοντάς τους στην ανεργία!
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Η Ελένη Φουρέιρα απολαμβάνει την επιτυχία της, δηλώνει ότι μόλις χώρισε και εξομολογείται ότι όποιος πολιτικός βγάλει τη χώρα από την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει θα είναι για εκείνη...«ο άντρας της χρονιάς»....

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Downtown η Ελένη Φουρέιρα αποκαλύπτει τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένειά της. «Φταίμε εμείς που τους ψηφίζουμε όλα αυτά τα χρόνια ή φταίνε εκείνοι που κυβερνούν τους πολιτικούς; Δυστυχώ, μας έμαθαν μόνο τον εύκολο τρόπο.(...) Αυτά, όμως, οδήγησαν την κατάσταση σε αυτό το σημείο κι έφτιαξαν ένα κράτος χωρίς νόμους, στο οποίο ο βασικός μισθός είναι 500 ευρώ και η αδελφή μου με το γαμπρό μου – που έχουν ένα παιδάκι 4 χρονών – είναι και οι δύο άνεργοι. Ζουν από το ταμείο ανεργίας με ψίχουλα. Ντροπή!» είπε.
Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε και για το τέλος της σχέσης της με τον Δημήτρη Γούτο και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που οδήγησε στο χωρισμό. «Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Ας πούμε ότι έφταιξε η δουλειά μου, η οποία είναι πολύ δύσκολη. Ως εκεί.(...) Με πόνεσε πολύ ο χωρισμός. Μα έζησα τόσα πράγματα με αυτόν τον άνθρωπο...πως θα μπορούσα να βγω αλώβητη από αυτή την ιστορία και να μην πονέσω;(...) Όταν έχεις αγαπήσει πολύ έναν άνθρωπο, δεν αλλάζει επειδή πάψατε να είστε μαζί», ειπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου