Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Ποιο γνωστό μοντέλο είναι το μωρό της φωτογραφίας; Δείτε...



Ποιος το περίμενε ότι το μωρό της φωτογραφίας θα γίνει ένα από τα πιο σέξι μοντέλα και με τηλεοπτική παρουσία στα πάνελ των μεσημεριανών τα τελευταία χρόνια; Μερικές από τις πιο "δυνατές" πόζες της θα σας πείσουν..........H σέξι...
Βάσω Κολλιδά είναι ένα απο τα καλύτερα παιδιά στον χώρο της πασαρέλας και κρατάει χαμηλούς τόνους. Μετά τα καλλιστεία και τον τίτλο που πήρε στον διαγωνισμό Playmate, έκανε δεκάδες επιδείξεις μόδας και άνοιξε τα φτερά της στο εξωτερικό για να δουλέψει σε Μιλάνο , Λονδίνο και Τουρκία. Σήμερα με πολύ καλό οικογενειακό υπόβαθρό και ερωτευμένη ανοίγει άλλο ένα κεφάλαιο στην επαγγελματική της ζωή και επιμελείτε ρούχα και αξεσουάρ γνωστής εταιρίας . Η Βάσω μετά την συμμετοχή της στην μεσημεριανή εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου "Κους Κους" περίμενε κάτι καλό στην τηλεόραση αλλά δεν δελεάστηκε με κάποιες προτάσεις που είχε.

Σήμερα αισιοδοξεί και αναμένει τα καλύτερα μαζί με το μόντελινγκ που αγαπά και το κάνει καθαρά ως χόμπι. Εχει δουλέψει στο πλάι΄καταξιωμένων σχεδιαστών και η κρίση που περνάει ο χώρος αυτός δε την έχει "ρίξει"ψυχολογικά για να είναι απόυσα απο μεγάλα event. Είναι επαγγελματίας, εργασιομανής, πανέμορφη, σέξι και ανοίγει ορίζοντες και για νέα πράγματα παρά την νεαρή ηλικία που βρίσκεται. Καλή επιτυχία να της ευχηθούμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου