Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

«Πέθαναν» τον Chris Brown



«Rest In Peace Chris Brown»: Με αυτή την έκφραση γέμισε σήμερα το twitter, αφού κάποιοι «πέθαναν» τον γνωστό rapper.

Κάποιοι, που σίγουρα δεν χάρηκαν ούτε που κέρδισε βραβείο στα Grammy, ούτε που ανέβηκε στη σκηνή τους για να τραγουδήσει, αποφάσισαν να τον «αυτοκτονήσουν».
Ο rapper, όπως αναφέρει το star, μετά το επεισόδιο βίας προς την Rihanna αλλά και το απαράδεκτο tweet που είχε αναρτήσει («Είναι παράξενο με τι κριτήριο διαλέγουμε ποιον να μισούμε. Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω το εξής. Η κοινωνία μας είναι γεμάτη από ράπερς που πουλούν ναρκωτικά. Παρ' όλ' αυτά τους δοξάζουμε και μιμούμαστε ότι κι αν κάνουν.....
. Ύστερα, μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου, ένας άνδρας αποδεικνύει ότι έμαθε από τα λάθη που έκανε, όμως και πάλι πρέπει να αντιμετωπίσει το μίσος του κόσμου. Τελικά λατρεύετε να μισείτε. Αλλά για μαντέψτε... Μισείστε με όσο θέλετε γιατί εγώ έχω ένα Grammy. Άντε και γ*μ*θ*τε»!!!!) δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητός στα πηγαδάκια της διεθνούς showbiz, και όχι μόνο. «Τα twits για το θάνατο του Chris Brown είναι ξεκαρδιστικά. Πέθανα κι εγώ για δέκα λεπτά. Ίσως θα έπρεπε να σταματήσει να χτυπάει γυναίκες και το Twitter δε θα τον σκοτώσει», έγραψε ένας χρήστης διαψεύδοντας μεν το περιστατικό, «κατηγορώντας» δε ταυτόχρονα για τα λάθη του παρελθόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου