Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Π. Φιλιππίδης: Το ξεσπασμά του για το "κόψιμο" του "50-50"!



Ο δημοφιλής κωμικός, μιλώντας στο "Θέμα", ξέσπασε για το "κόψιμο" του "50-50", αφού η σειρά ματαιώθηκε μόλις τρεις μέρες πριν αρχίσουν τα γυρίσματα! Tα συναισθήματά του ήταν κάτι πρωτόγνωρο σε σχέση με τη μεγάλη καριέρα του..
«Ένιωσα πολύ άβολα, αισθάνθηκα ότι είναι πολύ άδικο και θύμωσα. Ήταν μια πετυχημένη συνταγή και πιστεύω πως θα πήγαινε πολύ καλά. Αν το πάρουμε αξιωματικά, αυτοί που αξίζουν μετά τον Γιάννη Μπέζο να βρίσκονται στην ελληνική τηλεόραση είναι ο Σάκης Μπουλάς, ο Παύλος Χαικάλης και εγώ.  Το κόψιμο αυτό δεν ήταν αξιοκρατικό και δεν δέχομαι ότι το ζήτημα ήταν οικονομικό, διότι το "50-50" ήταν μια παραγωγή πιο φτηνή από τους "Βασιλιάδες" ή το σίριαλ του Γιάννη "Κλινική Περίπτωση". Και βεβαίως με στεναχώρησε το γεγονός που έμεινε πολύς κόσμος χωρίς δουλειά»....

Ο Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτει και αυτός αν κόπηκαν τα γυρίσματα της "Κλινικής περίπτωσης": «Οι ηθοποιοί συνήθως πληρώνονται επτά μήνες μετά αφότου έχει ξεκινήσει ένα σίριαλ. Το οικονομικό πρόβλημα τοποθετείται σε παλιότερες υποψρεώσεις του καναλιού στην εταιρεία παραγωγής. Η δική μας σειρά σταμάτησε προσωρινά επειδή υπήρχαν διαφορές ανάμεσα στο κανάλι και τον παραγωγό, αλλά σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουμε πάλι γυρίσματα».
Όσο, για το πώς κρίνουν την ελληνική τηλεόραση;
«Είναι μια οικιακή συσκευή που όποιος περιμένει να του προσφέρει την υψηλή τέχνη πλανάται πλάνην οικτράν. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν και καλές δουλειές. Για το εάν η τηλεόραση είναι καλή ή σαχλή φταίνε αυτοί που την κάνουν. Ακούω πολλές φορές ότι οι ηθοποιοί δεν πρέπει να παίζουν στην τηλεόραση γιατί τους κάνει κακό. Εγώ θα πω ότι οι ηθοποιοί κάνουν πολλές φορές κακό στην τηλεόραση. Πιατεύω πως αυτή η κρίση θα μας βοηθήσει να σοβαρευτούμε».
Ενώ ο Πέτρος Φιλιππίδης προσθέτει: «Η τηλεόραση ως μέσα είναι μια χαρά και καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του κόσμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου