Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Φ. Σκορδά: Το μεγάλο μυστικό που τη διατηρεί τόσο σέξι! (φωτογραφίες)



Το περιοδικό "Ciao" αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό της πιο σέξι παρουσιάστριας, τον άνθρωπο που έχει αναλάβει να τη γυμνάζει προσωπικά, αλλά και τα διατροφικά "κόλπα" της συζύγου του Γιώργου Λιάγκα! Δείτε και τις πιο καυτές φωτογραφίες της...

Για να μην παίρνει ούτε ένα γραμμάριο και ταυτόχρονα να μη στερείται καμία από τις αγαπημένες της τροφές, η Φαίη Σκορδά ακολουθεί τα δικά της μικρά μυστικά διατροφής. Το πιο σημαντικό είναι ότι μετράει πάντα την ποσότητα των φαγητών που καταναλώνει και με τον τρόπο αυτό δεν παίρνει ποτέ περισσότερες θερμίδες από όσες χρειάζεται.
Μάλιστα, η Φαίη έχει στην κουζίνα της μια ζυγαριά τροφίμων ακριβείας για να μετράει εύκολα την ποσότητα των γευμάτων της. Εκτός όμως από μια ισορροπημένη διατροφή, η παρουσιάστρια του "Πρωινό mou" γυμνάζεται συστηματικά με τη βοήθεια personal trainer. Οι ασκήσεις που κάνει υπό τις οδηγίες του ειδικού είναι ασκήσεις ενδυνάμωσης και καύσης λίπους. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που η Φαίη κάνει και γυμναστική εκτός σπιτιού, επιλέγοντας να κάνει jogging στην παραλία για μία ολόκληρη ώρα.
Οι διατροφικές της συνήθειες
Στη διατροφή της Φάιης Σκορδά περιλαμβάνονται πολλά γαλακτομικά, όπως γάλα και γιαούρτι, άπαχα κρέατα όπως κοτόπουλο και μοσχάρι, ωμά πράσινα λαχανικά, όπως σπανάκι και μαρούλι και αποξηραμένα φρούτα, όπως δαμάσκηνα και βερίκοκα.
Αντί για γλυκό
Από το μενού της Φαίης λείπουν τα γλυκά και τα λιπαρά τρόφιμα και στη θέση τους προτιμάει να τρώει ψητά φρούτα με μέλι ή μαύρη ζάχαρη.
Όχι στα έτοιμα
Η Φαίη αποφεύγει το delivery food και ακόμη και όταν δειπνήσει σε ένα εστιατόριο παραγγέλνει πιάτα με πολλά λαχανικά και μικρή ποσότητα λευκού κρέατος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου