Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Η "Τασούλα του Κίτσου" και ο... γυμνισμός! Δείτε φωτογραφίες...



Κάνει γυμνισμό, τριγυρνά με τις πάντα πιστές της φίλες το καλοκαίρι στα νησιά και ταξιδεύει. Δεν χάνει τις συναυλίες στη Μαλακάσα και στα κλειστά μπαράκια στην Αθήνα, ενώ ξέρει απέξω τα ονόματα των djs. Είναι γνήσιο παιδί της πόλης, μέρος του εναλλακτικού αστικού της μύθου, εξαγριωμένη και ασυμβίβαστη - σχεδόν ή μάλλον απόλυτα ροκ...


Έτσι, όταν της κάνουν πρόταση, το φθινόπωρο που μας πέρασε, από το fre press της πόλης, "lifo" να ποζάρει γυμνή για φιλανθρωπικούς σκοπούς, δέχεται αμέσως - δεν έχει κανέναν λόγο να φοβηθεί. Ήδη, άλλωστε, το ξέρει πως πέρυσι ήταν η χρονιά της - όπως και φέτος -, η οποία παρότι ξεκίνησε κάπως άσχημα βρέθηκε να ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο: με έναν ρόλο στις "Γυναίκες με τα μαύρα" και με το διαφημιστικό που της έφερε αρκετά χρήματα και έμελλε να την κάνει γνωστή σε όλη την επικράτεια.
Ίσως πάλι και να μην ήταν αυτός ο σκοπός της: πως να ορίσεις σκοπό σε ένα ταξιδιάρικο πουλί; Γι'αυτό σημασία έχουν τα ταξίδια, να μπορεί να τριγυρνά σε μακρινούς τόπους, να αγναντεύει όμορφα ηλιοβασιλέματα με την ιδανική παρέα. Κάνει τρέλες από αυτές που αυθόρμητα χαρακτηρίζουν τις ζωές των ηθοποιών, όπως τα τατουάζ που αρχίζει να τα χτυπάει το ένα μετά το άλλο. Στην αρχή γοητεύεται από ένα τεράστιο πουλί που στολίζει, για την ώρα, επιβλητικά το μπράτσο της - παράδοξο όπως και η ίδια - και μετά από ένα φυτό που τυλίγει το πόδι της. Το σώμα της, θελκτικό και απόλυτα χυμώδες, λειτουργεί ως ιδανικό συμπλήρωμα μιας απόλυτα θεατρικής αλμοδοβαρικής φυσιογνωμίας.
Σημασία δεν έχει άλλωστε να είσαι μια ακόμη όμορφη και χαριτωμένη ενζενί, από αυτές τις στημένες ξανθές που κατακλύζουν αφειδώλευτα την πιάτσα, αλλά μια genuine ερμηνεύτρια μιας τεράστιας γκάμας ρόλων - αρκεί να ξέρεις να αρπάζεις την κατάλληλη ευκαιρία. Για την 30χρονη Μαρία Διακοπαναγιώτου η αναγνώριση που ήρθε από τη διαφήμιση είναι η αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού, σαν αυτά που ανειρευόταν να κάνει από μικρή.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: PHOTOHARRIE

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΛΗ ΝΑKED CITY ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "LIFO" ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου