Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ελένη Τσολάκη: Ένα... σέξι "κορίτσι για σπίτι"! (φωτογραφίες)



Ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια της Θεσσαλονίκης. Έχει σεξαπίλ, είναι εγωίστρια και κάθε μεσημέρι να μπαίνει μέσα στα σπίτια μας από την συχνότητα του Tv Makedonia! Δείτε ποια είναι και τι κάνει στην προσωπική της ζωή...
Έχοντας ρίξει το βάρος στα επαγγελματικά, το προσωπικό κομμάτι περνάει σε δεύτερο πλάνο και ως single που είναι κάνει πολλούς Θεσσαλονικείς να ονειρεύονται να είναι μαζί της. Αγαπάει πολύ την μουσική και είναι ένα από τα πιο hot ονόματα της πόλης μαζί με τον Τάσο Ριζόπουλο που παίζει μουσική και ξεσηκώνει το κοινό. Έχει δική της ραδιοφωνική εκπομπή στον σταθμό ZOO και μαζί με την Σοφία Γκώσιου αποτελούν το πιο κεφάτο δίδυμο στις οθόνες μας.

Η τηλεθέαση της εκπομπής "Κορίτσια για σπίτι" στην Αθήνα αγγίζει το 5% και αν αναλογιστεί ότι δεν εκπέμπει παντού το κανάλι είναι μεγάλη επιτυχία μιας και είναι πηγή ειδήσεων με πολλές αποκλειστικότητες το μαγκαζίνο που παρουσιάζουν. ( Τσίμας, Ραπτη, Λάτσιος, Κοντομηνάς, Λαζόπουλος, Κραουνάκης και πολλά ονόματα έχουν δώσει συνεντεύξεις με πολλές ειδήσεις, ενώ η συνέντευξη που πήρε η γλυκιά Ελένη απο τον Αντώνη Ρέμο πριν ένα μήνα ήταν μεγάλη επιτυχία για την δεδομένη στιγμή.
Μεγάλο ατού της το χαμόγελο και η εργασιομανία που διαθέτει. Δε της αρέσει να βάφεται πολύ και ντύνεται casual. Η Αθήνα είναι μέσα στα ;επαγγελματικά της σχέδια αλλά λειτουργεί με ένα μότο. Αργά και σταθερά χωρίς άγχος φτάνεις στον στόχο σου ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου