Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Γουίτνεϊ Χιούστον Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων



Η «χρόνια χρήση κοκαΐνης» που οδήγησε σε καρδιακή προσβολή ήταν τελικά η αιτία του θανάτου της Γουίτνεϊ Χιούστον, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που δημοσιεύθηκαν πριν μερικές ώρες.

Η αδικοχαμένη ντίβα της μουσικής, μάλιστα, αναφέρεται πως είχε κάνει χρήση κοκαΐνης λίγη ώρα πριν τον θάνατό της, ενώ σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της, υπήρξε κάποιο άτομο το οποίο αφέρεσε όλες τις πόσοτητες κοκαΐνης και άλλων ναρκωτικών από τον χώρο που βρέθηκε νεκρή....


Στην ανακοίνωση του αποτελέσματος της εξέτασης αναφέρεται ότι η 48χρονη σταρ είχε κάνει χρήση, εκτός από κοκαΐνη, επίσης μαριχουάνας αλλά και φαρμάκων όπως Xanax και Benadryl. Ωστόσο, επισημαίνεται ότι η ποσότητα των ναρκωτικών και των φαρμάκων "δεν ήταν απαραιτήτως θανάσιμη": Τη μοιραία βραδιά, η Χιούστον έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα που βρισκόταν στη γεμάτη νερό μπανιέρα του ξενοδοχείου και τελικά πνίγηκε.

Η οικογένεια της Γουίτνεϊ Χιούστον σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Είμαστε πολύ λυπημένοι με τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης, παρ' όλα αυτά είμαστε ευγνώμονες που δόθηκε ένα τέλος σε αυτή την ιστορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου