Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Συνεχίζεται η κόντρα Παπαρίζου-Μαυρίδη! Νέο εξώδικο από την Έλενα...



Αντί συνάντησης, εξώδικο! Η Ελενα Παπαρίζου όχι μόνο δεν ανταποκρίθηκε στο deadline που της έθεσε ο πρώην σύντροφός της για την προηγούμενη Παρασκευή, αντιθέτως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της "Espresso", απάντησε και εκείνη με εξώδικο που ούτε λίγο ούτε πολύ ζητάει από τον Τόνυ Μαυρίδη να εγκαταλείψει το σπίτι όπου διέμεναν, στη Γλυφάδα. Η εξέλιξη αυτή είναι προφανές ότι πυροδοτεί την κατάσταση....

Οπως είχε αποκαλύψει με πρόσφατα πρωτοσέλιδό της η "Espresso", ο Τόνυ Μαυρίδης ως ύστατη προσπάθεια διαλόγου καλούσε την πρώην σύντροφό του Ελενα Παπαρίζου να τα βρουν εξωδικαστικά. Με εξώδικη πρόσκληση ζητούσε από την τραγουδίστρια να συναντηθούν την προηγούμενη Παρασκευή το μεσημέρι στο γραφείο του δικηγόρου του Ιωάννη Καρούζου. Αν δεν ανταποκρινόταν η δημοφιλής τραγουδίστρια σε αυτό το τελεσίγραφο, όλα έδειχναν ότι τις διαφορές τους τελικά θα έλυναν στα δικαστήρια. Λίγο πριν εκπνεύσει όμως το τελεσίγραφο του Τόνυ προς την Ελενα η τραγουδίστρια μέσω του δικηγόρου της Νίκου Ανδρικόπουλου απάντησε, με τη σειρά της, με άλλο εξώδικο.
Πληροφορίες θέλουν να ζητάει από τον πρώην μάνατζέρ της και σύντροφό της να εγκαταλείψει το σπίτι όπου διέμεναν μαζί, στη Γλυφάδα, το οποίο ο Τόνυ Μαυρίδης διεκδικεί ως αντίτιμο της πολύχρονης συνεργασίας τους. Η δημοφιλής τραγουδίστρια, απ’ ό,τι όλα δείχνουν, δεν φαίνεται διατεθειμένη να ενδώσει στις απαιτήσεις του Τόνυ και πολύ περισσότερο να συνεχίσει την αποπληρωμή δανείου σε τράπεζα, το οποίο είχαν πάρει για την αγορά του σπιτιού. Αλλωστε αυτό είναι και το ζητούμενο της διαμάχης που ενέκυψε, αφού ο Τόνυ το θεωρεί ως κομβικό σημείο της συνεργασίας τους.
Για το επίμαχο θέμα μέρος του εξωδίκου που είχε αποστείλει ο Τόνυ Μαυρίδης στην Ελενα και είχε δημοσιοποιήσει η "Espresso" ανέφερε: «Γνωρίζετε εεπίσης ότι διατηρούμε από κοινού και κατά ποσοστό 50% εξ αδιαιρέτου έκαστος από εμάς μια κατοικία που βρίσκεται στη Γλυφάδα Αττικής (σ.σ: αναφέρεται διεύθυνση). Την κατοικία αυτή αποκτήσαμε εν μέρει με δάνειο που μας χορηγήθηκε από την τράπεζα EFG Eurobank Ergasias και το οποίο αναλάβαμε έναντι της τράπεζας, δυνάμει σχετικής συμβάσεως, να εξοφλούμε από κοινού κατά το ανωτέρω ποσοστό που εξοφλείται στην ανωτέρω τράπεζα το ποσό που αντιστοιχούσε και στο δικό μου ποσοστό σε κάθε δόση ως αντιστάθμισμα έναντι των οφειλών σας προς εμένα από τη μη καταβολή των αναλογούντων σε εμένα κερδών της ανωτέρω εταιρείας. Ουδέποτε όμως τηρήσατε την ανωτέρω δέσμευσή σας, με αποτέλεσμα να καταστούν ήδη ληξιπρόθεσμες πολλές δόσεις του ανωτέρω δανείου».
Να σημειώσουμε ότι με το εξώδικό της η Ελενα Παπαρίζου στην ουσία περνά στην αντεπίθεση κάνοντας σαφές στον πρώην σύντροφό της ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένη να καταθέσει τα όπλα. Ωστόσο με το ίδιο εξώδικο φαίνεται ότι δεν είναι αρνητική σε μια προσεχή συνάντηση, με την προϋπόθεση, λόγω ειλημμένων υποχρεώσεών της, θα την οριοθετήσει μέσω του δικηγόρου της αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου