Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Α. Κανάκης: Κατεβαίνει με κόμμα στις εκλογές! Δείτε τι λέει φίλος του...



Τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με το ενδεχόμενο να πολιτευτεί ο Αντώνης Κανάκης παρουσιάζει το "ΟΚ", ενώ του κάνει και ένα αφιέρωμα για το πρόγραμμα που ακολουθεί στην καθημερινότητά του....Σε εντατικούς ρυθμούς κυλάει το 24ωρο του 43χρονου παρουσιαστή των "Ράδιο Αρβύλα", καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις είναι ιδιαίτερα απαιτητικές, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη που προβάλλεται Live η επιτυχημένη σατιρική εκπομπή του ΑΝΤ1.....

Ο Αντώνης Κανάκης ξεκινάει πάντα τη μέρα του με πρωινή προπόνηση στο γυμναστήριο που διαθέτει στο σπίτι του, στην περιοχή της Καρδιάς, κι αμέσως μετάακολουθεί το πρώτο τηλεφωνικό μίτινγκ με τους συνεργάτες του για τη θεματολογία της τηλεοπτικής εκπομπής. Λίγο πριν από τις τρεις το απόγευμα βρίσκεται στο στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού Imagine 89,7 - για τη δίωρη εκπομπή μαζί με τους Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση - η οποία είναι πρώτη σε ακροαματικότητα στη ζώνη της στη Βόρεια Ελλάδα. Αμέσως μετά αναλαμβάνει την επιμέλεια της θεματολογίας της τηλεοπτικής εκπομπής, αφού έχει πάντα τον τελικό λόγο για τα κείμενα, το μοντάζ των ρεπορτάζ και τις μουσικές επιλογές των "Ράδιο Αρβύλα".
«Τα βράδια που δεν έχει εκπομπή στην τηλεόραση συνήθως είναι στο μπαρ του Limani, στην περιοχή του Λιμανιού, όπου μάλιστα αναλαμβάνει και ρόλο DJ. Η μουσική είναι η μεγάλη του αγάπη. Όσο για τις φήμες που τον ήθελαν να πολιτεύεταιστις επόμενες εκλογές δεν ισχύουν. Έχει δεχθεί στο παρελθόν προτάσεις να ασχοληθεί με την πολιτική, αλλά σε όλες απάντησε αρνητικά» εξηγεί στο "ΟΚ!" φίλος του παρουσιαστή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου