Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Ευγενία Μανωλίδου Η στήριξη στον Άδωνι



Στην θεατρική παράσταση «Αναζητώντας τον Αττίκ» συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Mou», την Ευγενία Μανωλίδου, η οποία αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και στη "μεταγραφή" του συζύγου της, Άδωνι Γεωργιάδη, από το κόμμα του «ΛΑΟΣ» στη Νέα Δημοκρατία.

Η 36χρονη παρουσιάστρια δήλωσε πως δεν είναι στα άμεσα σχέδιά της να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό: «Μουσικά σχέδια έχω προς το παρόν, όχι τηλεοπτικά. Δουλεύω αποκλειστικά ως μουσικός από το καλοκαίρι». Θα ήθελε όμως να είναι μέλος της κριτικής επιτροπής στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο»; «Εξαρτάται από πολλές παραμέτρους αυτό το διάστημα. Μια από τις παραμέτρους είναι κι ο κύριος Ψινάκης» τόνισε χαμογελώντας....


Η ίδια είναι πάντα στο πλευρό του συζύγου της, Άδωνι Γεωργιάδη και στηρίζει τις εκάστοτε επιλογές του. Ωστόσο, σχετικά με το αν την ενόχλησαν τα σκληρά λόγια με τα οποία μίλησε ο πρόεδρος του «ΛΑΟΣ», Γιώργος Καρατζαφέρης, για εκείνον, σχολίασε: «Επειδή με εσάς (τους δημοσιογράφους) δεν μιλάμε για πολιτική ποτέ, θα ήθελα να το κρατήσουμε έτσι. Δεν κάνω κανένα σχόλιο που να αφορά την πολιτική σταδιοδρομία του Άδωνι. Πάντα τον στηρίζω, ό, τι και να κάνει. Αν είναι εκείνος καλά, είμαι κι εγώ καλά. Είναι πολύ καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου