Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

E. Μανωλίδου: Η απάντησή της στη Reallife για το... διαζύγιο με τον Άδωνη!



Η πρώτη επίσημη απάντηση της Ευγενίας Μανωλίδου στις φήμες περί διαζυγίου της με τον Άδωνη είναι γεγονός: Η παρουσιάστρια μίλησε ξεκάθαρα για τη σχέση της και ξεκαθάρισε αν είναι ερωτευμένη με τον άντρα της...


Στη Reallife αυτής της Κυριακής μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
- Η Ευγενία Μανωλίδου ανοίγει την καρδιά της: «Συγχωρώ όλα τα λάθη. Όχι το ψέμα»- «Αδιαφορώ για όλα όσα γράφονται περί διαζυγίου» - «Με τον Άδωνη είμαι κάθε χρόνο και πιο ερωτευμένη».
- Νικόλαος-Τατιάνα: Αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρόσφατη επίσκεψη που πραγματοποίησε το πριγκιπικό ζευγάρι στο Τατόι.
- Αντώνης Ρέμος: Απόδραση στο Βελιγράδι χωρίς την Υβόννη.
- Ελευθερία Ελευθερίου: Έτοιμη να ανάψει φωτιές στο σόου της Eurovision.
- Χρηστίδου-Μαραντίνης: Απέκτησαν το σπίτι των ονείρων τους- H παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής μετακόμισαν στη νέα τους μεζονέτα.
- Ορόρα Αρζόγλου: «Θέλω ο πατέρας μου να είναι αυστηρός κριτής».
- Μαντώ Γαστεράτου: Η «αμαζόνα» περιμένει τον μεγάλο έρωτα-Η πρωταγωνίστρια τηλεοπτικού σποτ μιλά για άντρες και σχέσεις.
Αποκαλυπτική είναι και η Realnews αυτής της Κυριακής...

Με τίτλο: «Καταγγέλλω ωμή παρέμβαση» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews. H εφημερίδα φιλοξενεί συνέντευξη-βόμβα του Μανώλη Κοντοπυράκη, ο οποίος αποκαλύπτει το «μαγείρεμα» στο έλλειμμα. Ο πρώην επικεφαλής της στατιστικής υπηρεσίας «καίει» τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, καθώς επισημαίνει: «ήταν υπουργός μιας ώρας, δεν είχε δει τα στοιχεία και μου ανήγγειλε ότι θα τα αλλάξει», σημειώνοντας δε: «μου ζητήθηκε να στείλω στη Eurostat πρόβλεψη για έλλειμμα 14,8% και 3 λεπτά αργότερα άλλαξαν γνώμη».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου με τίτλο: «Φτάνει το κουκούλωμα!», στο οποίο επισημαίνεται η ανάγκη «οι αποκαλύψεις της Realnews για τα "μαγειρέματα" στα στατιστικά να αποτελέσουν τη βάση ενδελεχούς δικαστικής έρευνας».  
Επίσης στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:
- 3 Φακέλους ανοίγει η Δικαιοσύνη-Ποιος ήθελε να δολοφονήσει τον Καραμανλή; Τα σχέδια αποσταθεροποίησης της χώρας, ο ρόλος των μυστικών υπηρεσιών και τα ταξίδια στη Μόσχα.
- 17 ανατροπές στα εργασιακά: Οι μισθοί του μνημονίου στο μικροσκόπιο του εργατολόγου Αλέξη Μητρόπουλου.
- Ο Πολ Ντε Χράουε, σύμβουλος του προέδρου της Κομισιόν Μπαρόζο δηλώνει: «Να κουρευτούν και τα δάνεια των κρατών προς την Ελλάδα. Το PSI δεν κάνει το χρέος της χώρας σας βιώσιμο».
- Συνέντευξη «ποταμός» του Γιώργου Καρατζαφέρη: Η ανησυχία του Αντώνη, το αεροβόλο του Καμμένου και το αβγό του μικρού Βορίδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου