Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Η πιο σέξι υποψήφια των εκλογών! Aποκαλυπτικές φωτoγραφίες...



Πολλές είναι οι ωραίες υποψήφιες, αλλά η συγκεκριμένη προκαλεί... σεισμικές δονήσεις! Η συγκεκριμένη "ποντάρει" στους άντρες που έχουν γοητευτεί μαζί της για την πανηγυρική εκλογή της...

Η καταγωγή της έγινε, σύμφωνα με την "Espresso", αιτία να την αποκαλούν "Αφροδίτη της Πολωνίας" και ο πολιτικός στόχος της ίσως και να μην είναι πολύ μακριά, αν αναλογιστεί κανείς πως κατάφερε να συγκεντρώσει τις απαραίτητες ψήφους πολιτών, ώστε να περάσει με επιτυχία τις προκριματικές εκλογές. Αυτό της δίνει δικαίωμα να συστήσει ψηφοδέλτιο και να ζητήσει υπογραφές εκλεκτόρων, ώστε να υποβάλει υποψηφιότητα. Όσο για το όνειρό της, θέλει να μετατρέψει την πόλη της σε Λας Βέγκας της Ιταλίας.
Η Πολωνέζα πορνοστάρ βασίστηκε στις ψήφους των αντρών που τη γνωρίζουν πολύ καλά από τις ταινίες της και δεν την απογοήτευσαν. Γεννημένη στην Γκτίντια της Πολωνίας, η 27χρονη υποψήφια δήμαρχος, που έχει πάρει την ιταλική υπηκοότητα, συγκέντρωσε 207 ψήφους έναντι 109 που πήρε η συνάδελφός της Λουάνα Μπορτζία, οπότε έχει δικαίωμα να κατέβει υποψήφια. «Από μικρή ονειρευόμουν να γίνω χορεύτρια, χορού της κοιλιάς, κάτι που με βοήθησε να βρω εύκολα δουλειά σε κλαμπ της Τοσκάνης και της Εμίλια, όταν ήρθα στην Ιταλία. Όσο για την επιλογή μου να κάνω ταινίες πορνό, μπορώ να πω ότι τις ξεκίνησα επειδή μου αρέσει να εκθέτω το σώμα μου», δήλωσε η Φοξ σε συνέντευξή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου