Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Κόντρα μεταξύ «Ράδιο Αρβύλα» και Ριζοσπάστη



Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην παρέα του «Ράδιο Αρβύλα» και της εφημερίδας Ριζοσπάστης.
Η εφημερίδα σε δημοσίευμα αποκαλεί την εκπομπή «Ράδιο Σαπίλα» και το δημοσίευμα αυτό θεωρείται απάντηση στην κριτική που δέχεται τον τελευταίο καιρό το ΚΚΕ από τη σατιρική εκπομπή και δε διστάζει να κατηγορήσει τους συντελεστές της για «αντικομουνιστική προπαγάνδα».
Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Οι Αρβύλα το κάνουν μέσα από τις σάχλες που τις πουλάνε και για αστεία... Οι ίδιοι βέβαια μπορεί να πουν ότι απλά κάνουν χιούμορ και ότι το ΚΚΕ το πιάνει πάλι «μανία καταδίωξης». Αλλά τα πράγματα είναι απλά....

Πριν μερικές μέρες ανακάτεψαν σε μια σούπα το ΚΚΕ, το facebook, τον «Ριζοσπάστη» σε έναν καταιγισμό ασυναρτησίας που δυσκολεύεσαι να σχολιάσεις στα σοβαρά... Μέσα από αυτόν τον αχταρμά, στα θολά προσπαθούσαν να γελοιοποιήσουν τα όσα λέει το ΚΚΕ για τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και ταυτόχρονα να γελοιοποιήσουν και τον «Ριζοσπάστη». Που μιλάει για τα λαϊκά προβλήματα και λέει την αλήθεια στο λαό, πράγματα για τα οποία δεν ανοίγουν το στόμα τους οι Αρβύλες.
Γιατί θα προτιμούσαν το ΚΚΕ να συμμετέχει σε μια κυβέρνηση της αριστεράς που θα χαντακώσει το λαό. Είπαν μάλιστα: «Σιγά το δύσκολο να κάνεις απεργία, στην Ελλάδα γίνονται περίπου 3.500 απεργίες το δευτερόλεπτο... Μην έχοντας ιδέα από απεργία επί της ουσίας χλευάζουν τον εργάτη που συγκρούεται στο χώρο δουλειάς του με το αφεντικό ενώ κινδυνεύει να απολυθεί όταν κάνει απεργία. Πάει πολύ όμως τέτοιες απόψεις να περνιούνται για «εναλλακτικές» και «προοδευτικές».
«Βέβαια... είναι παλιό το ΚΚΕ και οι ιδέες του για τη νέα κοινωνία και φρέσκες (!) οι ιδέες των Αρβύλα. Ολόφρεσκη σαπίλα...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου