Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Κ. Γκαγκάκη: Η γυμνή φωτογράφιση για το Life&Style και ο... φόβος των γυναικών!Η Κατερίνα Γκαγκάκη, αν και σιδηρά κυρία του ΑΝΤ1, δε δίστασε να φωτογραφηθεί γυμνή για το "Life&Style" και να μιλήσει ανοιχτά για το μεγάλο φόβο των γυναικών που έχει να κάνει με την εξέταση του στήθους...


«Δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από την πρόληψη. Είμαστε τυχερές γιατί μας δίνεται απλόχερα η ευκαιρία να το προλάβουμε και να το αντιμετωπίσουμε. Έχω υπάρξει κι εγώ εξαιρετικά αμελής, όπως όλες οι γυναίκες γίνονται όταν αισθάνονται παντοδύναμες. Όταν πολύ πρόσφατα είδα πολύ στενές μου φίλες να τους συμβαίνει, ευαισθητοποιήθηκα. Ιδιαίτερα στις εποχές που ζούμε προσπαθούμε τα θέματα που έχουν ενδεχόμενο μιας κακής εξέλιξης να μην τα αγγίζουμε. Πιστεύω ότι κατά κύριο λόγο οι γυναίκες το αμελούν από τεμπελιά. Είναι πολύ μικρό το ποσοστό που φοβάται. Πρέπει όμως να σταματήσουμε να φοβόμαστε. Είναι κάτι που συμβαίνει στη διπλανή σου πόρτα, αν όχι στο δικό σου σπίτι. Οι γυναίκες που το έχουν μοιραστεί είναι για μένα η μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης και μου δίνουν ώθηση να πάω να κοιταχτώ. Το περιβάλλον σου, σου δείχνει ότι αντιμετωπίζεται, για αυτό θεωρώ και σημαντική αυτή τη πρωτοβουλία σας».
Δείτε ποιες άλλες διάσημες είχαν φωτογραφηθεί γυμνές στο περιοδικό, στα πλαίσια της εκστρατείας για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού: 
Σίσσυ Χρηστίδου
«Έχει τύχει να χάσω άνθρωπο από το φιλικό μου περιβάλλον από αυτή την ασθένεια , επειδή δεν τη διέγνωσαν την ώρα που έπρεπε».
Ελεονώρα Μελέτη
«Είναι σημαντικό να μοιράζεσαι και να βοηθάς. Δεν αντέχω καθόλου τη νοοτροπία κρύβομαι από το πρόβλημα μου και δεν μιλάω ποτέ για αυτό. Ποτέ δεν θα μπορούσα να πω όχι σε μια τέτοια καμπάνια .Ελπίζω να βοηθήσω».
Νάντια Μπουλέ
«Η φωτογράφιση αυτή γίνεται για να τονίσουμε σε όλες τις γυναίκες πόσο σημαντική είναι η εξέταση».
Κατερίνα Λέχου
«Όσο και αν φοβάσαι αν βρεις κάτι εν τη γενέσει του , θα έχει τα καλύτερα αποτελέσματα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου