Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Έξωση για χρέη στον Mr LAK!



Να καταβάλει τα ενοίκια των δύο τελευταίων χρόνων απαιτεί εγγράφως ο ιδιοκτήτης του διώροφου κτιρίου στο Κολωνάκι, το οποίο ο γνωστός επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς εκμεταλλευόταν τα τελευταία χρόνια προκειμένου να εκθέτει και να πουλά τα πανάκριβα εμπορεύματά του....

Η έξωση και η άμεση καταβολή ενοικίων αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ βαραίνουν πλέον το κεντρικό κατάστημα, από την πόρτα του οποίου πριν από μερικούς μήνες περνούσε σχεδόν όλη η κοσμική Αθήνα. Ο ιδιοκτήτης είχε παραχωρήσει στον επιχειρηματία μέσω γνωστού κτηματομεσιτικού γραφείου της Αθήνας το διώροφο ακίνητο στην οδό Σκουφά 25, στην περιοχή του Κολωνακίου, έναντι ακριβού ενοικίου που, σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, άγγιξε τα 32.000 ευρώ. Τους πρώτους μήνες ο επιχειρηματίας ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του σχετικά με την καταβολή του ενοικίου καθώς ο τζίρος του συγκεκριμένου καταστήματος επί καθημερινής βάσης ήταν ιδιαίτερα υψηλός. Η οδός Σκουφά είχε προεπιλεγεί από τον Λάκη Γαβαλά για το κεντρικό κατάστημα της εταιρείας του αφού βρίσκεται στην καρδιά του Κολωνακίου, περιοχή στην οποία σπεύδουν για τις αγορές τους οι λάτρεIς των επώνυμων ειδών ρουχισμού. Σχεδόν κάθε μέρα το διώροφο κατάστημα "έκλεινε ταμείο" συγκεντρώνοντας αρκετά χιλιάδες ευρώ.
Μήνα με τον μήνα όμως και όσο η οικονομική κρίση μείωνε την καταναλωτική κίνηση άρχισαν να εμφανίζονται και οι καθυστερήσεις στην καταβολή ενοικίου. Η ανοχή του ιδιοκτήτη όμως κάποια στιγμή εξαντλήθηκε αφού παρά τις προσπάθειες του ίδιου και των συνεργατών του να έρθουν σε εκ νέου συνεννόηση με τον νοικάρη τους, δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Σύμφωνα με στοιχεία, ο κάτοχος του ακινήτου δεν έχει δει στον λογαριασμό του από το 2010 την καταβολή του ενοικίου. Σήμερα, το συγκεκριμένο κατάστημα παραμένει ερμητικά κλειστό, στις τζαμαρίες του πλέον είναι κολλημένες διαφημιστικές αφίσες, ενώ το εσωτερικό του δεν θυμίζει σε τίποτα το πολυτελές σαλόνι μόδας το οποίο φιλοξενούσε μέχρι πριν από λίγο καιρό.Στο ισόγειο υπάρχουν στοιβαγμένες μόνο μερικές σακούλες που φέρουν την επωνυμία του επιχειρηματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου