Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Τι είπε η τουρκική TV για τον Ελληνα παπά με τα ναρκωτικά στην Κύπρο!



Οτι συνελήφθη Έλληνας ιερέας στο αεροδρόμιο της Λάρνακας με 3 κιλά ναρκωτικά στην κατοχή του,είναι λίγο-πολύ γνωστό,καθώς μεταδόθηκε χθές.
Το ότι η τουρκική τηλεόταση ΤRT το μετέδωσε με τον …ελληνικώτατο τίτλο/ρητό  » Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά! », μάλλον δεν έγινε γνωστό στην Ελλάδα! Η είδηση έκανε αίσθηση στην γειτονική χώρα που επικαλέστηκαν τα όσα μετέδωσαν τα κυπριακά ΜΜΕ.
Ο 38χρονος ιερέας Π.Τ.από την Ελλάδα πήγαινε στην Κύπρο, όπου υπηρετεί σε ενορία της ευρύτερης Λευκωσίας. Στις αποσκευές του εκτός από ράσα, σταυρούς και πετραχήλια, η αστυνομία εντόπισε και τρία κιλά μαριχουάνας....

Η σύλληψη του ιερέα έγινε από άντρες της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς φέρεται να παραδέχτηκε την ενοχή, ότι πρώτα δηλαδή …ευλόγησε τα γένια του και μετά μετέφερε τα ναρκωτικά. Είπε μάλιστα ότι το έκανε «με σκοπό την προμήθεια, καθώς αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα».  Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, διέταξε την 8ήμερη κράτησή του, ενώ παράλληλα η αστυνομία αναζητεί τους προμηθευτές και τους παραλήπτες των ναρκωτικών.
Έρευνα πρόκειται να διεξαγάγει και η Εκκλησία, αφού υπάρχουν καταγγελίες από πολίτες της ενορίας του για διάφορες παραβάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου