Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Όλα όσα έγιναν στο τελευταίο αντίο του πατέρα της Άννας Βίσση



Σε βαρύ κλίμα, με την οικογένεια Βίσση φανερά συντετριμμένη και πλήθος φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν λίγο μετά τις 16:00 τον Νέστορα Βίσση στην τελευταία του κατοικία.
Τραγικές φιγούρες, η κυρία Σοφούλα η οποία δεν μπορούσε λεπτό να πιστέψει ότι έχασε το άλλο της μισό, τον άνθρωπο της, το στήριγμα της. Το ίδιο και οι τρεις αδελφές, Άννα Βίσση, Λία Βίσση και Νίκη Βίσση, ντυμένες στα μαύρα και με βουρκωμένα μάτια έφτασαν λίγο μετά τη μία και είκοσι στο εκκλησάκι της Παναγιάς της Χρυσοπολίτισσας.

Κοντά τους στη δύσκολη αυτή στιγμή η Σοφία Καρβέλα, η οποία ήρθε από την Αμερική για να πει το τελευταίο “αντίο” στο λατρεμένο της παππού αλλά και οι κόρες της Νίκης Βίσση Μπούφη, η οποία έφτασε σχεδόν ταλαιπωρημένη αφού μετά από ένα ατύχημα που είχε, βρισκόταν σε ειδικό καροτσάκι. Δίπλα στην τραγική Άννα, ο στενός της φίλος και τραγουδιστής Κωνσταντίνος Χριστοφόρου αλλά και η κύπρια τραγουδίστρια Στέλλα Γεωργιάδου, οι οποίοι βουρκωμένοι παρακολουθούσαν όλα όσα συνέβαιναν. Όταν η σορός του Νέστορα Βίσση έφτασε στο ιερό πρώτη η κυρία Σοφούλα υποβασταζόμενη από την Άννα, πήγε κοντά του και φιλώντας τον με δακρυσμένα μάτια δεν μπορούσε να πιστέψει πως δεν θα τον ξανάβλεπε ποτέ. Η Άννα, με δάκρυα στα μάτια, χαίδευε πότε τα μαλλιά του και πότε το μάγουλο του ενώ μερικά λεπτά αργότερα έφτασαν στη σορό και οι εγγονές του.
Πηγή: showtime-cy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου