Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Γνωστός τραγουδιστής κατηγορήθηκε για παιδοφιλία! Πως αντέδρασε;

Έναν απίστευτο εφιάλτη έζησε ο πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής: Η ζωή του μετατράπηκε σε κόλαση όταν συκοφαντήθηκε ως παιδόφιλος και παραλίγο να δει την καριέρα του να καταστρέφεται...
Έξι μήνες κράτησε ο εφιάλτης και οι εκβιασμοί  για τον.....
Άρη Λουμάκη των REC. Οι “κατηγορίες” για παιδοφιλία μέσω facebook λίγο έλειψε να καταστρέψουν την ίδια τη ζωή. Ο νεαρός τραγουδιστής βρέθηκε στο στόχαστρο γυναίκας επιχειρηματία από τη Χαλκίδα, η οποία προσπάθησε όπως λέει ο ίδιος στην Espresso να τον συκοφαντήσει και για αρκετούς μήνες άφηνε στο προφίλ του μηνύματα με υπόνοιες για παιδοφιλία.
Ευτυχώς ο τραγουδιστής αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έτσι ο εφιάλτης πήρε τέλος.
Η αστυνομία έφθασε στα ίχνη της γυναίκας που έκανε τις απίστευτες αναρτήσεις που λίγο έλειψε να τινάξουν τα πάντα στον αέρα για τον 29χρονο τραγουδιστή. “Δεν σας κρύβω ότι έφτασα να φοβάμαι ακόμα και για τη ζωή μου... Πέρασα πολύ άσχημα” εξομολογείται και προσθέτει: “Προσπάθησα να συγκρατήσω τον εαυτό μου και την οργή μου... έσφιγγα τα δόντια και έλεγα όχι δεν θα αντιδράσω”.
Οι πληροφορίες λένε πως όλα ξεκίνησαν από κάποια διαφορά που προέκυψε μεταξύ του τραγουδιστή και της επιχειρηματία από τη Χαλκίδα μετά από μια εμφάνιση του συγκροτήματος στην πόλη. Ευτυχώς ο τραγουδιστής αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια και έτσι όλα είχαν αίσιο τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου