Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Ε. Μενεγάκη: « Ο Κωστόπουλος έβαλε πιο πάνω τα περιοδικά του από τη φιλία μας»



Η Ελένη Μενεγάκη μετά το διαζύγιό της με τον Γιάννη Λάτσιο "άνοιξε" την καρδιά της στον Θέμο και για τον κουμπάρο της Πέτρο Κωστόπουλο, λέγοντας πως ήταν πολύ καλοί φίλοι και περνούσαν αρκετές ώρες μαζί, καθημερινά.

«Είχε να κάνει με τα οικογενειακά μου και με το πως χειρίστηκαν όλο αυτό το θέμα... Τότε είχα στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Πως να το πω; Χρησιμοποίησαν άκομψα την σχέση που είχαμε. Πιστεύω πως έβαλαν πιο πάνω το επιχειρηματικό κομμάτι και το πόσα περιοδικά θα πουλήσουμε, από την Ελένη, από την φίλη μας. Γιατί ήμασταν πραγματικά φίλοι και κάναμε πολύ καλή παρέα. Εγώ δεν κρέμασα ποτέ κανέναν και δεν αδίκησα ποτέ κάποιον και αν το έχω κάνει χωρίς να το καταλάβω ζητώ συγνώμη», είπε η παρουσιάστρια.
Τέλος αναφέρθηκε και στις οικονμικές δυσκολίες του κουμπάρου της: «Προσωπικά σοκαρίστηκα πάρα πολύ όταν είδα τον Πέτρο να βγαίνει και να λέει ο ίδιος, από μόνος του ότι τα έχασε όλα ! Το θεωρώ δύσκολο και βαρύ... Ομως, είπε προφανώς ο άνθρωπος ότι θα σας τα πω όλα εγώ να τελειώνουμε και κάπου εκεί έληξε και το θέμα. Ε, κάπως έτσι το σκεφτήκαμε κι εμείς με τον Γιάννη... Ισως αν δεν το είχαμε γνωστοποιήσει γραπτώς και απλά πέρναμε πέντε - δέκα ανθρώπους και τους το λέγαμε να μην είχε δημιουργηθεί όλη αυτή η κατάσταση... Το δικό μας θέμα έγινε μεγάλο θέμα, παραέγινε θέμα... Με όλα αυτά που έγιναν με τον Πέτρο, παρά το γεγονός ότι δεν μιλάμε, ένιωσαν την ανάγκη και του έστειλα ένα μήνυμα και του έστειλα μήνυμα γιατί είνα πιο εύκολο να γράψεις σε τέτοιες ώρες σε κάποιον δυο κουβέντες παρά να τον πάρεις τηλέφωνο. Και να τον πάρεις τηλέφωνο τι να του πεις»;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου