Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Α. Καλλιμούκου: Οι τολμηρές πόζες και οι προτάσεις για... γυμνή φωτογράφιση! (φωτο)



Το κορίτσι που εντυπωσίασε ως παρτενέρ του Θανάση Πάτρα, πέρυσι στο "Πρωινό", ξεδιπλώνει τα πλούσια φυσικά και σωματικά προσόντα του: Απολαύστε τη σε αρκετά τολμηρές πόζες και μάθετε τα πάντα γι' αυτή...
Ταλαντούχα, ωριμότατη και πετυχημένη. Είναι ένα φρέσκο πρόσωπο με αρχές και πολύ συγκεκριμένους στόχους στην ζωή του. Η Αντωνία Καλλιμούκου γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1986. Σπούδασε Οικονομικά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής.

Ύστερα από τη στέψη της σαν αναπληρωματική Σταρ Ελλάς το 2007 και έχοντας κερδίσει την τέταρτη θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς εκπροσωπώντας τη χώρα μας, ακολούθησε το δρόμο του μόντελινγκ, επιλέγοντας λίγες αλλά καλές συνεργασίες.
Στο πρωινό του ΑΝΤ1 πέρυσι το καλοκαίρι με τον Θανάση Πάτρα και την Νάντια Μπουλέ κέρδισε τις εντυπώσεις χάρη στην αμεσότητα και την τσαχπινιά της. Στην συνέχεια ήρθε μια πρόταση να συνεχίσει τηλεοπτικά μέσα από τον σταθμό του Αμαρουσίου αλλά δεν βρέθηκε η χρυσή τομή και ήταν επιλογή της Αντωνίας να μείνει εκτός.
Η μόδα είναι η μεγάλη της αγάπη και έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους Έλληνες σχεδιαστές. Ταξίδεψε στο εξωτερικό ( Λονδίνο- Μιλάνο- Τουρκία) και είχε όλα τα προσόντα να δουλέψει αλλά πάντα προτεραιότητα της παρά την κρίση είναι η Ελλάδα.
Στην προσωπική της ζωή η Αντωνία είναι πολύ κάλα με μια σχέση που έχει πλέον ταυτότητα και της προσφέρει ηρεμία και ασφάλεια. Το γνωστό μοντέλο έχει δεχτεί πολλές προτάσεις να κάνει κάποια γυμνή φωτογράφηση αλλά δεν αποδέχτηκε ποτέ κάτι τέτοιο.
Είναι χαμηλών τόνων και οι κοσμικές της εμφανίσεις είναι μετρημένες μπροστά σε φωτογραφικό φακό. Ατού της το πρόσωπό της και η φωτογένεια που έχει. Μετά τον τίτλο που πήρε από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 έβαλε προτεραιότητα τις προτάσεις που είχε και πλέον εξετάζει και κάποιες προτάσεις που έχει για να κάνει ραδιόφωνο.
Ακούει από Φρανκ Σινάτρα μέχρι και Αντώνη Ρέμο και στις παρέες της είναι το κορίτσι έξω καρδιά. Αυτή είναι η Αντωνία Καλλιμούκου μέσα σε 500 λέξεις.
Γράφει ο Χάρης Λεμπιδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου