Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Δείτε ποιοι δημοσιογράφοι μπαίνουν - και ποιοι όχι στη βουλή!



Λαμπερά ονόματα από το χώρο της τηλεόρασης μπαίνουν στη Βουλή κι άλλα - ίσως ακόμη πιο δημοφιλή - μένουν εκτός, εξ αιτίας και της πανωλεθρίας που υπέστη το κόμμα τους! Δείτε ποιοι γελάνε και ποιοι... κλαίνε!

Για μία ακόμη φορά η επονομαζόμενη τέταρτη εξουσία θα βρίσκεται πολυάριθμη στα κοινοβουλευτικά έδρανα, αφού αρκετοί είναι οι δημοσιογράφοι που εκλέγονται. Μετά βεβαιότητας στη νέα Βουλή βρίσκεται ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Γιάννης Μιχελάκης που ήταν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, αλλά και ο Τέρενς Κουίκ που επίσης τέθηκε επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο Επικρατείας. Απολύτως ικανοποιημένη είναι η καλή του φίλη Λιάνα Κανέλλη που ήρθε πρώτη και με διαφορά στην Α' Αθήνας με το ΚΚΕ.
Για μία ακόμη φορά θα ορκιστεί βουλευτής και ο Γρηγόρης Ψαριανός που κατήλθε με τη Δημοκρατική Αριστερά, ενώ με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία εκλέφονται επίσης η Άννα Καραμανλή (για πρώτη φορά), η Φωτεινή Πιπιλή, ο Αργύρης Ντινόπουλος και η Σοφία Βούλτεψη.
Από την άλλη πλευρά, ουκ ολίγοι είναι και αυτοί που έμειναν εκτός. Μεταξύ άλλων βρίσκουμε τον παρουσιαστή ειδήσεων Αντώνη Λιάρο, την αθλητικογράφο Άρια Αγάτσα που είχε... μεταγραφεί από το ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία, το Γιώργο Φιλιππάκη που κατήλθε με το ΚΚΕ, τη Νατάσα Ράγιου, το Μάκη Γιομπαζολιά καθώς και τη Μελίνα Καραπαναγιωτίδου. Εκτός βουλής θα μείνει όπως όλα δείχνουν και η όμορφη Εύα Καϊλή, αφού το ΠΑΣΟΚ στην Α' Θεσσαλικής από επτά βουλευτές που είχε εκλέξει το 2009, τώρα εκλέγει μόνο έναν και αυτός όπως όλα δείχνουν θα είναι ο πρόεδρος του κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος, αφού φέρεται να κρατάει την έδρα της περιοχής όπου εκλεγόταν τόσα χρόνια.
Δεν μπαίνει στη Βουλή επίσης ο Γιάννης Δημαράς, επίσης ο Μανώλης Μαυρομάτης, η Τάνια Ιακωβίδου, η τηλεκριτικός Πόπη Διαμαντάκου ο Γιώργος Καραμέρος και ο Γιώργος Κύρτσος που δεν μπήκε επειδή έμεινε εκτός Βουλής ο ΛΑΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου