Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Μαρί Κυριακού: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση στο Life&Style!



Μία εντυπωσιακή φωτογράφιση για το περιοδικό Life&Style έκανε η σύζυγος του Μίνωα Κυριακού αποδεικνύοντας ότι ήταν και παραμένει μακράν το πιο λαμπερό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης...

Ποια ήταν τα ερεθίσματα που σας ώθησαν να ξεκινήσετε την εκπομπή "Με αγάπη";
Πολλά και για μέσα σημαντικά. Πριν ακόμη δημιουργηθεί η εκπομπή, είχα επισκεφθεί αρκετά ιδρύματα και είχα δει ότι είχαν πολλές ανάγκες. Και κυρίως, το ευρύ κοινό δε γνώριζε το εγώ τους. Αυτή είναι η μία πλευρά. Το άλλο σημαντικό για μένα ήταν ότι είχα προσωπικά βιώματα από παιδιά τα οποία είχαν ανάγκη και, ιδίως, από παιδιά των οποίων οι καταστάσεις που ζούσαν με είχαν σοκάρει. Έτσι ήταν απόλυτα φυσικό να σκεφτώ να κάνω κάτι. Και επειδή ακριβώς η τηλεόραση είναι ένα μέσον που γνωρίζω καλά, σκέφτηκα να τη χρησιμοποιήσω για να ενημερωθεί ο κόσμος, αλλά και για να ζητήσουμε τη βοήθεια των τηλεθεατών.
Υπήρχε κάποια περίπτωση ανθρώπου σε ανάγκη που σας συγκίνησε ιδιαίτερα σε προσωπικό επίπεδο;
"Δεκάδες! Και είναι πολύ δύσκολο να ιεραρχήσεις ή να ξεχωρίσεις κάποιες από αυτές. Διότι, συγκίνηση μπορεί να σου προκαλέσει κάποιος που δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα... Πάντα, στο τέλος, έχεις μία γλυκόπικρη γεύση.
Ποιες είναι οι προσωπικότητες με τις οποίες έχετε συνεργαστεί και σας έχουν κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση, και τι θυμόσαστε από αυτές;
Δεν είναι άνθρωποι γνωστοί στο ευρύ κοινό. Δεν είναι οι "επώνυμοι" που γνωρίζει ο κόσμος. Είναι άνθρωποι που καθημερινά μοχθούν για έναν καλύτερο κόσμος, που εργάζονται εθελοντικά και κυρίως αθόρυβα. Και η δική μου δουλειά είναι να τους γνωρίσει ο κόσμος και να τους επιβραβεύσει. Μου έχει κάνει εντύπωση ότι είναι εκατοντάδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου