Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

Ποιο ζευγάρι χώρισε μετά από 13 χρόνια σχέσηςΉταν από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και κανείς δεν πίστευε ότι θα έφταναν στο χωρισμό.
Το γεγονός ότι ήταν παντού μαζί αλλά και το ότι δεν μιλούσαν ποτέ για τη σχέση τους, έκανε όλους να πιστεύουν ότι η σχέση αυτή θα καταλήξει στην εκκλησία. Ο λόγος για την.....
Φωτεινή Δάρρα και τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, οι οποίοι, μετά από δεκατρία χρόνια σχέσης, αποφάσισαν, σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα» να χωρίσουν. Δεν παντρεύτηκαν ποτέ, αφού κάθε φορά που προσπαθούσαν να το προγραμματίσουν, εμφανιζόταν εμπόδιο.

Η Φωτεινή Δάρρα, πλάι στον Δημήτρη Παπαδημητρίου έκανε μία τεράστια καριέρα, κάνοντας μερικούς να κάνουν λόγο για μία γυναίκα που μεταμορφώθηκε σε ντίβα. Ωστόσο, φίλοι του ζευγαριού, δηλώνουν στην εφημερίδα ότι η τραγουδίστρια ζήλευε πολύ τον συνθέτη, παρά το γεγονός ότι δεν το έδειχνε. Ήταν γαντζωμένοι ο ένας πάνω στον άλλο, ενώ φαίνεται ότι η τριβή της σχέσης έφερε καβγάδες που οδήγησαν στο χωρισμό. Πλέον, υπάρχουν μερικές εκκρεμότητες, οικονομικές κυρίως, για να μπορέσουν να πάνε και οι δύο στο επόμενο βήμα. Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη».

Το βιντεο εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου